×

Csillagok

Szerelem a csillagokban: íme a 2018-as nagy szerelmi horoszkóp

Ki ne lenne kíváncsi arra, mit tartogatnak számára a csillagok az új évben – különösen szerelmi téren? Vajon végre megtaláljuk az igazit? Vagy a jelenlegi párunkkal élünk továbbra is boldog kapcsolatban? Esetleg szakítás várhat ránk, és egy újabb szerelem? Vagy szingliként éljük meg a következő esztendő minden pillanatát? Ahogyan a sorsunk, úgy a szerelmünk is meg van írva a csillagokban: íme a 2018-as nagy szerelmi horoszkóp!

Most, hogy megkezdődött az új év, valahogy mindannyian azt érezhetjük, hogy a levegő telis-tele van új lehetőségekkel, és alig várjuk, hogy valami újba, valami másba, valami izgalmasba kezdjünk, vagy olyan dolog történjék velünk, amire már régóta vágyunk. Valahogy így vagyunk a szerelemmel is: aki kapcsolatban van, az szeretné, ha a boldogságuk örökké tartana, az egyedülállók pedig remélik, hogy végre rájuk talál a szerelem. De persze ne csapjuk be önmagunkat, akár egy váratlan szakítás is bekövetkezhet. És előfordulhat, hogy valaki boldog szingliként éli meg az új esztendőt. Akárhogy is, ne feledjük, az iránymutató előrejelzés nincs kőbe vésve, de azért jó átfutni, hogy mégis mire számíthatunk. Az biztos, hogy a szerelem mindenhol ott van, a szerelem meg van írva a csillagokban: íme a 2018-as nagy szerelmi horoszkóp!

Kos

Energiával teliek lehetnek a Kosok ebben az évben, már ami a szerelmi életüket illet. De jól válogassák meg, hogy kire „pazarolják” ezt a nagy lelkesedést, ne herdálják el! Merthogy pórul is járhatnak, ha arra nem alkalmas emberrel kötik össze az életüket.

Bika

A szerelem a levegőben van a Bikák számára. Szerencse és pozitív energia várható a szerelmi életükben, legyen szó egy meglévő kapcsolatról, vagy egy új szerelem kialakulásáról. Legyenek nyitottak, járjanak nyitott szemmel. Élvezzék a kapcsolatuk minden egyes pillanatát!

Fotó: iStock.com/monkeybusinessimages

Fotó: iStock.com/monkeybusinessimages

Ikrek

A lelki kapcsolatok éve lehet az idei az Ikrek jegy szülöttei számára. Itt lehet az ideje, hogy újraértékeljék a kapcsolataikat, és inkább arra fordítsanak energiát, akik, illetve amely kapcsolatok megérdemlik azt. Ne feledjék: az őszinte kommunikáció mindennél fontosabb.

Rák

A Rákok pont ott tartanak, ahol szerettek volna tartani 2018 elején. És éppen itt az ideje, hogy végre fülig szerelmesek legyenek. A csillagok állása azt mutatja, hogy a szerelmi életüket meghatározhatja az optimizmus és a szeretet.

Oroszlán

Spirituális év előtt állhatnak az Oroszlánok a szerelmi életüket tekintve is. Az álmodozás és az intimitás jegyében telhet az évük, amellett, hogy olyan energiákkal kerülhetnek kapcsolatba, amelyek elköteleződésre bírhatják a jegy szülötteit.

Szűz

A szeretet és a szerelem ebben az évben nagy szerepet játszhat a Szűz jegy szülötteinek életében. Itt az ideje, hogy végre megtalálják, hogyan fejezzék ki mások felé a romantikus érzelmeiket.

Mérleg

Hosszú úton lehetnek túl a Mérlegek, már ami a szerelmi kapcsolatukat illeti. Sok mindent átéltek már, akár egyedül, akár kapcsolatban kezdik az új évet, de végre megtalálták azt a valamit, amit a másikban kerestek. A február különösen romantikusnak ígérkezik a számukra.

Fotó: iStock.com/DraganGrkic

Fotó: iStock.com/DraganGrkic

Skorpió

Elérkezett a változás ideje a Skorpiók számára ezzel az évvel, ezek a változások pedig káoszt okozhatnak a szerelmi életükben, legalábbis könnyen valami olyasmit, amit igazából nem is akartak, amire nem is vágytak.

Nyilas

Szikrákkal telinek ígérkezik az új év a Nyilasok számára. Júliusban olyan energiák érhetik a jegy szülötteit, amelyek hatására megváltozhatnak az addigi érzéseik, de akár komoly elköteleződéshez is vezethet ez a változás. Új érzelmekkel ismerkedhetnek meg.

Bak

Meg kell tanulniuk a Bakoknak különbséget tenni az érzelmi, romantikus kapcsolat és a testi vonzalom között. Amíg ezt nem tisztázzák, a magánéletük sem állhat helyre – ezen érdemes lehet elgondolkozniuk. Átalakításra szorul a szerelmi életük, érdemes lehet dolgozni rajta.

Vízöntő

Talán a Vízöntők számára is eljött a változás ideje ezzel az évvel. Egy fejezet véget érhet az életükben: annak ellenére, hogy elkötelezték magukat, most talán elég erősnek érzik magukat ahhoz, hogy továbblépjenek.

Halak

Igazán romantikus év várhat a Halak jegy szülötteire, különösen a július hozhat szeretetet, örömet, boldogságot és romantikát a számukra. Még az is lehet, hogy egy társkereső révén találják meg az igazit, vagyis érdemes lehet nyitottnak lenniük az újdonságokra.