Csillagok

Szarkazmus, irónia, cinizmus: ilyen a humorunk a horoszkópunk alapján

Lehet, hogy nem áldott meg minket Jim Carrey-féle humorral az ég, de attól még lehetünk nagyon viccesek – a horoszkópunk alapján ezek azok a tulajdonságaink, amelyek a legjobban kihozzák a vicces oldalunkat.

Kos

A Kosok természetesen viccesek, egyáltalán nem erőlködnek, ha humorról van szó. Az egyetlen baj csak az, hogy gyakran annyi belsős poénjuk van, hogy csak az érti, miről beszélnek, aki jól ismeri őket – a kívülállók számára érthetetlenek a vicceik.

Bika

A Bikák a mocskos humorukkal vesznek le a lábáról mindenkit – még a disznó vicceket is tudják úgy tálalni, hogy ne felháborítóak, hanem viccesek legyenek. Ennek sok köze van a természetes karizmájukhoz.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyű emberek igazi stand-upos humoristák, szeretnek magukon nevetni, és ezzel megnevettetni a közönségüket is. Nem veszik komolyan az életet, éppen ettől olyan humorosak.

Rák

A Rákokat nem áldotta meg túl nagy humorérzékkel az ég, de ha betalálnak, akkor óriási nevetéshullám a vége. Mondhatnánk úgy is, hogy ritkán jön össze nekik a nevettetés, de akkor nagyon.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik, ha az emberek boldogok körülöttük, ezért mindent megtesznek, hogy megnevettessék a szeretteiket. Sikerül is nekik.

Szűz

A Szűz csillagjegy a cinizmus királya vagy királynője, ha nevet, akkor általában a másikon nevet. De ezzel nincs is semmi baj, hiszen nincs benne hátsó szándék, egyszerűen másokkal kapcsolatban jobban érzékeli az élet iróniáját.

Mérleg

A Mérlegek rendszerint túlgondolják a vicceket, mert félnek, hogy lesz, aki nem érti, mit akarnak mondani. Pedig természetükből fakadóan óriási nevettetők lehetnének, ha kicsit ki tudnának bújni a saját fejükből néha.

Fotó: Unsplash/ Brooke Cagle

Fotó: Unsplash/ Brooke Cagle

Skorpió

A Skorpióknak jó a humoruk, de isten ments, hogy rajtuk nevessünk – ezt rögtön magukra veszik, és elszáll a jókedvük. Az a lényeg, hogy ők ne kerüljenek nagyító alá, egyébként minden helyzetben képesek felismerni a humort.

Nyilas

A Nyilasok elképesztően viccesek, csak az a baj, hogy senki nem érti a humorukat. Ha azonban valaki ráérez, rájön, hogy nagyon különleges érzékük van hozzá.

Bak

A Bakok a szarkazmus királyai és királynői, gyakran megbántanak másokat azzal, hogy gyorsan és csípősen reagálnak a dolgokra. De nem akarnak rosszat – egyszerűen csak ilyen a stílusuk.

Vízöntő

A Vízöntők mindenféle poént értenek, még azt is, ami a saját kárukra hangzik el. Egyáltalán nem vesznek semmit sem magukra, és imádják a helyzetkomikumot is.

Halak

Szegény Halakat ugyan jó humorérzékkel áldotta meg a sors, de sajnos saját magukon olyannyira nem tudnak nevetni, hogy mindenen megsértődnek, ami egy kicsit is kritikus.