Csillagok

Ennek a 4 csillagjegynek a legfontosabb a pénz

Ezáltal pedig jobban ösztönözhetők arra, hogy többet keressenek, mint mások. Vagyis nem feltétlenül a mértéktelen gazdagságról van szó, de fontos számukra, hogy legyen pénzük arra, amire szeretnének költeni. Egyes csillagjegyeknek pedig állítólag fontosabb a jólét, mint másoknak – ez is inkább olyan jellemző, amit fel szoktak sorolni, amikor az egyes jegyeket bemutatják. Mutatjuk: ennek a 4 csillagjegynek a legfontosabb a pénz.

Egy felmérés szerint 4 csillagjegy is van, amelyeknek a többieknél is fontosabb a pénz és a jólét – hogy mindig legyen a számlájukon elég pénz arra, amit megkívánnak, amit szeretnének. Fontos nekik az anyagi biztonság, esetleg a jólét – ezért talán könnyebben is motiválhatóak a munkában, és többet tesznek azért, hogy másoknál jobban keressenek. Íme, ennek a 4 csillagjegynek a legfontosabb a pénz.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Bika

A Bikák köztudottan szeretik a szép és minőségi dolgokat, legyen szó tárgyakról vagy élményekről. Éppen ezért lehet fontosabb számukra a pénz, mint másoknak – ha bármit megkívánnak, bármi megtetszik nekik, azt szeretik minél hamarabb birtokolni is. Az anyagi biztonság, a kényelem és a stabilitás fontos számukra. És nem mellesleg Mark Zuckerberg is Bika!

Skorpió

A Skorpiók inkább a minőségi élményeket keresik, mint például egy gyors sportautó, egy méreg drága pezsgő vagy egy luxusvakáció. Rajonganak a luxusért és a luxust jelentő dolgokért, élményekért. Ráadásul érzékük is van ahhoz, hogyan keressenek könnyedén sok pénzt. Ahogyan az egyik leghíresebb Skorpiónak, Bill Gatesnek is.

Oroszlán

A jegy szülötteit észre kell venni, és szeretni kell őket – legalábbis nagy igényük van erre. S ahhoz, hogy ezt elérjék az Oroszlánok, jellemzően sok pénzre van szükségük. Szeretnek magas színvonalon élni, és azért, hogy ezt megvalósítsák, hajlamosak sokat is dolgozni. S mivel jó vezetők, sokszor a beosztásuk is lehetővé teszi, hogy többet keressenek.

Rák

A tökéletes boldogságuk elérésének érdekében gyakran motiválja a Rákokat a pénz. Pedig nem biztos, hogy a gazdagságtól lesznek boldogok, mégis hajlamosak úgy gondolni a jegy szülöttei, hogy ha sok pénzük van, akkor könnyebben boldogulnak. Szeretik az otthonukat csinosítgatni, a kertjüket gondozgatni, és természetesen mindent megadni a családjuknak. Ezért is jellemző rájuk a munkahelyi ambíció – mindent megtesznek, hogy sokat keressenek.