Csillagok

Különleges szabadtéri programok a forró nyári estékre

A nyári szabadtéri programoknak mindig különleges hangulatuk van, hiszen egészen más élményt nyújt egy koncert, ha azt a szabad ég alatt élvezhetjük. Így hát összegyűjtöttünk három igazán egyedülálló koncertet, amelyek emlékezetessé tehetik a nyarunkat.

ZEnergia – Nagyszabású szabadtéri koncert a Budavári Palotában

Július 21-én a Budapvári Palota Oroszlános Udvara ad otthont a 2018-as ZEnergia koncertnek, melynek fellépői Balázs János zongoraművész, Miklósa Erika operaénekesnő és Lajkó Félix hegedűművész lesznek. Fontos megemlíteni, hogy a koncertre úgynevezett támogatói ülőhelyek vásárolhatók, a jegyekből befolyt összeget pedig a pécsi Dóri Ház, Magyarország első gyermekhospice háza számára ajánlják fel. A kivételesnek ígérkező programhoz videó is készült, a benne szereplő művészek pedig nem mások, mint Radnay Csilla, Péterdy Lili, Sándor Péter és Nagy Dániel Viktor.

Verspark – Nyáresti koncertek a Szent István parkban Gubás Gabival és zenekarával

Július 1-jén érdemes ellátogatni a Szent István park környékére, ha közel áll a szívünkhöz Ady Endre, József Attila vagy éppen Kányádi Sándor művészete, és nem bánjuk, ha a gyönyörű versek mellett bossa, szamba-, cuba- és szvingdallamok csendülnek fel. Az este előadója és egyben házigazdája Gubás Gabi lesz, a zenéről pedig az Éjszakai Nesz zenekar fog gondoskodni.

Városünnep 2018 – Blahalousiana koncert

A könnyűzene kedvelőinek sem kell otthon maradniuk, hiszen június 30-án Veresegyházán, a Búcsú téren a nyári zenei fesztiválokról már méltán ismert Blahalousiana ad koncertet. A zenekar első, The Wanderer című slágere több héten keresztül dobogós helyen állt az MR2 Top 30-as listáján, azóta pedig sikert sikerre halmoznak.