Csillagok

7 + 1 jel, hogy spirituális kapcsolat van egy nő és egy férfi között

Két ember közötti spirituális kapcsolat talán éppen az a tökéletes kapcsolat, amire mindannyian várunk. Azt jelentheti, hogy rátaláltunk a lelki társunkra, a másik felünkre – arra az emberre, akivel lehet, hogy már az első pillanattól kezdve el tudjuk képzelni, hogy örökké együtt maradunk, még ha fizikailag esetleg el is kell szakadnunk egymás mellől.

Amikor szinte tökéletes összhangban létezik egymás mellett két ember, azt mondhatjuk róluk, hogy valamiféle spirituális kapcsolat lehet közöttük. De vajon mit jelent az, ha egy nő és egy férfi között lelki kapcsolat van? Megvonhatjuk a vállunkat, mondván: tökéletes összhang nem létezik. De mi van akkor, ha egy kapcsolatban még a kisebb-nagyobb hibák is valahogy beleillenek a két ember közötti összhangba? Íme 7 + 1 jel, hogy spirituális kapcsolat van két ember között – és hogy ők talán akkor is együtt maradnak, ha fizikailag el is kell válniuk egymástól.

1. Túl sok az egyfomra tulajdonságuk

Ha két ember, vagy tágabb értelemben véve két élőlény, két dolog sok területen is összhangban van egymással, a szakemberek szerint az már alapvetően egy spirituális jel lehet. Az egybeesések, a hasonlóságok ilyenkor fokozottan jelen vannak az életükben. Például felveszik a telefont, mielőtt az megcsörrenne, és nem lepődnek meg azon, hogy ki hívja őket, ha kimondják egymás nevét, az szinte a semmiből felbukkan.

Fotó: iStock.com/Dobino

Fotó: iStock.com/Dobino

2. Tiszteletben tartják egymás érzelmeit

Mindkettejük számára fontosak egymás érzelmei. Amikor az egyikük beszél, a másik hallgat és figyel. Ha egyikük megnyitja a másik előtt a szívét és feltárja a legféltetteb érzelmeit, azt a másik tiszteletben tartja. Feltétel nélkül megbíznak egymásban.

3. Lélekemelő együttléteik vannak

Amikor spirituális kapcsolat van két ember között, az mindkét fél számára csak hasznos lehet. A jó, a pozitív dolgokat hozzák ki egymásból. Ha csendben ülnek egymás mellett vagy egymással szemben egy üres szobában, szinte érzik egymás rezgéseit, és kettejük jelenléte az egész teret betölti.

4. Együttérzőek egymással

A lelki társak között az empátia mindig jelen van. Anélkül ismerik egymás érzelmeit, hogy fizikailag egy helyen lennének – egyszerűen megérzik azt. De bárhogy is legyen, együtt legyenek vagy külön, megértik egymás érzelmeit, pontosan tudják, hogy a másikban mi zajlik, és hogy hogyan kezeljék az adott helyzetet.

5. Kényelmes a kapcsolatuk

A két ember közötti lelki kapcsolat azt is jelenti, hogy a lelkünk békében van, amely végül támogatást eredményez, vagyis ha mi kiegyensúlyozottak, nyugodtak vagyunk, sokkal inkább tudjuk segíteni a másikat. Ez a kényelem azonban nem lusta, sokkal inkább aktív. Energiával telinek érezzük magunkat tőle, és hatékonyabban dolgozunk, hatékonyabban létezünk a mindennapjainkban, mint bármikor máskor. A határidők már nem okoznak kellemetlenséget, nyugtalanságot.

Fotó: iStock.com/BlackbourneA

Fotó: iStock.com/BlackbourneA

6. Minden megváltozik az életükben

Ahogy találkoznak, ahogy összeadódik és kölcsönhatásba kerülnek ennek a két embernek az energiái, úgy változik meg az életük. Más emberré válnak, valahogy már egyikük sem az, mint amik előzőleg voltak. A változás pozitív: felelősségteljesebbek és összetettebbek lehetnek. Megváltozik a dolgokhoz való hozzáállásuk, kevesebb negatív tulajdonságuk lesz, kényelemsebben érezheti bárki a társaságukban magát, de főleg a két lelki társ egymás társaságában.

7. A kiteljesedettség érzése lesz úrrá rajtuk

Egy ilyen kapcsolatban szinte minden pillanatban jelen lehet a teljesség érzése. Valahogy tudják, hogy a teljességet nem nehéz elérniük, sőt – már ott van valahol a közelben. Nem panaszkodnak, elégedettek azzal, amilyük van – megbecsülnek mindent.

8. Egyenlőnek érzik magukat

Amikor spirituális kapcsolat van egy nő és egy férfi között, nem érzi egyik fél sem kevesebbnek, gyengébbnek, alárendeltnek magát a másikkal szemben. Nem versenyeznek, nem harcolnak – sokkal inkább együtt csinálnak mindent, az élet minden területén. Egyenrangúak.