Csillagok

Ennek a 3 csillagjegynek a leginkább kifinomult a hatodik érzéke

Pszichikus képességek, médiumi kvalitások, erős intuíció... mindez bizonyos mértékig minden ember életében jelen van, de az alábbi három csillagjegyre különösen jellemző a fejlett hatodik érzék.

Halak

A Halak az állatöv utolsó jegye, és mint olyan, többnyire az a bölcsesség jellemzi, ami csak az idősek sajátja. Állítólag az, aki a Halak jegyében született, egész életében spirituális lesz valamilyen szinten, még ha ez nem is feltétlenül tudatosodik benne. A Halak képzelőereje élénk, álmai színesek, igen gyakran a jövőt mutatják. A Halak ösztönösen kutatja az alternatív igazságot, képes a sorok között olvasni, átlátja az univerzum finom, sokak számára rejtett összefüggéseit.

Fotó: unsplash.com/MathildaKhoo

Fotó: unsplash.com/MathildaKhoo

Skorpió

A Skorpió szereti a szélsőséget a maguk mélységében megélni, így aztán hajlamos arra, hogy a sötét oldalt hívja segítségül céljai elérésére. Ez persze nem jelenti azt, hogy az ördöggel cimborálna, hiszen a tiszta, értékes, őszinte dolgok és a fényoldal is foglalkoztatja. Életében legalább egyszer sötét mágiához folyamodik, ám tévedéséből tanulva előbb-utóbb visszatér a helyes útra. A Skorpió érti a valódi sötétség és az igazi fény üzenetét, ezért amint – akár életek munkája során – megtalálja az arany középutat, nagyon komoly, tudatos spirituális ember válik belőle, aki mások vezetésére is alkalmas.

Rák

A Rák érzékenységénél és finomságánál fogva alkalmas arra, hogy mások szívébe lásson, felismerje valódi motivációikat, megérezze múltjukat, jelenüket és igen gyakran – ennek tükrében – a jövőjüket is. Ha Rákkal van dolgod, hiába próbálod elrejteni a valódi érzéseidet, nem fog menni: rád néz, és pontosan tudja, mi zajlik a lelked legmélyén. Mivel mások érzéseit ilyen jól átlátja, hajlamos kitűnően érzékelni a rezgéseket és az energiaszinteket is, ami környezete számára gyakran akár ijesztő is lehet. A Rák spiritualitását többnyire jóindulatú, pozitív cél szolgálatába állítja, így nincs okunk félni tőle.