Csillagok

Ezek a csillagjegyek hajlamosak leginkább a félrelépésre

Az, hogy ki mennyire hűséges típus, vagy mennyire szeret egy kapcsolatból kikacsintgatni, bonyolult és összetett dolog. Természetesen ezek a dolgok nem kizárólag a csillagjegyünkön múlnak, ám horoszkópunk személyiségjegyei utalhatnak bizonyos dolgokra. Lássuk, mik ezek.

Kos

Tüzes jegy lévén, a Kosoktól egyáltalán nem áll messze a félrelépés fogalma. Rendkívül szenvedélyesek, ráadásul létszükségletük, hogy ez az életük része is legyen. Így ha a párkapcsolatukban nem találják meg a szenvedélyt, képesek rá, hogy gyorsan megkeressék azt máshol, másnál. A Kosokat maximálisan az ösztöneik vezetik, és rendkívüli módon szeretnek hódítani. Képesek azonban akár egész életükben is hűségesek maradni egy személyhez, ha az biztosítani tudja számukra a változatosságot és az izgalmat.

Fotó: unsplash.com/lingeriesexyunderwear

Fotó: unsplash.com/lingeriesexyunderwear

Oroszlán

Az Oroszlánok akkor hajlamosak a megcsalásra, ha hiúságból teszik, vagy arra gyanakszanak, hogy párjuk megcsalta őket, és ezzel csak visszavágnának neki. Mindemellett az Oroszlánoknak igen fontos a szerelem, ráadásul természetükben egyenesek és igazságosak is, így ha egy kapcsolatban már bizonytalanok, nem húzzák az időt, és azonnal véget vetnek annak. Ha megcsalásra gyanakszunk egy Oroszlánnál, érdemes megfigyelni a viselkedésüket, hiszen ha nem biztosak érzelmeikben, könnyen más ágyában akarhatják visszaszerezni saját önbecsülésüket.

Mérleg

Érdemes tudni a Mérlegekről, hogy bár mindig a tökéletes és harmonikus párkapcsolatra vágyakoznak, mégis könnyen elcsábulnak. Ha félrelépnek, abban bizonyosak lehetünk, hogy nem ők voltak a kezdeményezők. Mivel rettentően fontos számukra a külsejükkel és személyiségükkel kapcsolatos pozitív visszajelzés, ezért ha párjuk ezt nem képes számukra megadni, mástól viszont megkapják, akkor elkezdhetünk félni…