Csillagok

Ez a 4 csillagjegy kedveli a rövidtávú kapcsolatokat

Annak ellenére, vagy éppen amellett, hogy a hosszú távú, komoly kapcsolatokkal sincs semmi gondjuk, de ha úgy hozza a sors, hogy egy-egy rövidebb kaland is közbejön, míg meg nem találják azt a valakit, akivel leélhetik az egész hátralévő életüket. Mutatjuk: ez a 4 csillagjegy kedveli a rövidtávú kapcsolatokat, vagyis szívesen ismerkednek, flörtölgetnek. Íme!

Kos

A Kosok számára az ismerkedés egy izgalmas kaland, amely esetében a másik becserkészése, megszerzése is kihívás, ami ha sikerül, az nagy sikerélmény és öröm a jegy szülöttei számára. Meglehetősen függetlenek, vagyis nem bánják, ha akár éveken keresztül nem találnak hosszú távon párt maguk mellé, egyedül is szuper módon feltalálják és jól érzik magukat.

Fotó:Freepik/teksomolika

Fotó:Freepik/teksomolika

Ikrek

Ez a csillagjegy is jellemzően energikus. A szülöttei szívesen vannak társaságban, a kommunikáció az egyik legerősebb fegyverük – ezért sem okoz gondot nekik, hogy ismerkedjenek, flörtöljenek. Ez a rendkívül magas szociális igény pedig lehetővé teheti a számukra, hogy ha nem is állapodnak meg valaki mellett, mégsem érzik magukat egyedül, hiszen mindig van, akivel találkozhatnak, beszélgethetnek. És egy-két kalandra is mindig van idejük.

Nyilas

A szabadság és a kalandok legnagyobb szerelmesei a Nyilasok. Ők a csillagjegyek közül a legnagyobb felfedezők, rajonganak az új dolgokért, a megismerés és a megismerkedés izgalmáért. Még talán az is elképzelhető, hogy a Nyilasok egy hosszú távú kapcsolatban unatkoznának – erre érdemes figyelni, ha Nyilas párunk van. Ha szeretnénk megtartani és évekre berendezkedni vele, akkor fontos lehet ezt a nagy szabadságvágyat figyelemben tartani.

Vízöntő

A Nyilasokhoz hasonlóan, bár jóval kisebb mértékben szeretik a szabadságot a Vízöntők. Szívesen töltik az idejüket barátokkal, kedvelik a nagy beszélgetéseket. Viszont könnyen előfordulhat, hogy a világ összefüggései, a különböző elméletek elvonják a figyelmüket a kapcsolatokról. Hajlamosak a világ megmentésére nagyobb hangsúlyt fektetni, mint egy kapcsolat hosszú távú megtartására.