×

Csillagok

Ez az 5 csillagjegy mindenkit kielemez, úgy hiszik, mindenkibe belelátnak

A dolgok túlelemzése nem áll messze a Szűz jegy szülötteitől, de ki gondolta volna, hogy éppen ők nem lesznek rajta azon a listán, amelyen azokat a csillagjegyeket állították rangsorba, akik mindenkit kielemeznek. Elég egy rövid beszélgetés, néhány benyomás, és máris mondják a diagnózisukat – akár megállja a helyét, akár csak egy általános véleményről van szó. Persze az intuíció segíthet a helyes vélekedésben másokról. Mutatjuk is, ez az 5 csillagjegy mindenkit kielemez, úgy hiszik, mindenkibe belelátnak.

Ikrek

Erről a csillagjegyről talán kevesen gondolnánk, hogy túlelemzi a környezetében lévő embereket, pedig állítólag megteszik. Sokszor inkább felületesnek tűnhetnek, máskor azonban a semmiségeket is elkezdik analizálni, és olyankor a legkisebb részletek között is találnak összefüggéseket. Jobb, ha a közelükben nem vágunk komoly arcot, mert az Ikrek azonnal megállapíthaja, hogy mi vagyunk a legszomorúbbak a világon…

Fotó:Freepik/freepik

Fotó:Freepik/freepik

Vízöntő

Mivel a Vízöntők alapvetően bizalmatlanok mindennel és mindenkivel, ezért hajlamosak a legapróbb jeleket és jelzéseket is felnagyítani, csak hogy legyen még egy kifogásuk arra, hogy miért zárkóznak be, hogy miért nem engednek közel magukhoz valakit. Az elemzéseik túlzottan fókuszálnak a negatív tulajdonságokra.

Skorpió

A jegy szülöttei állítólag sokkal inkább olyan okokat keresnek a másik emberben, ami alátámaszthatja azt a vélekedésüket, hogy miért nem szabad/lehet megbízni benne. És a hosszas elemzés során egyszer eljuthatnak arra a pontra, ami alapján talán már mi magunk is elhisszük, hogy valóban az a negatív tulajdonság jellemez bennünket – ne tegyük! Lássunk át mi is a Skorpiókon!

Halak

A Halak jegy szülötteire jellemző, hogy hajlamosak túlbecsülni a különböző helyzeteket és embereket. Az ő elemzéseik sem a másik ellen irányulnak, sokkal inkább saját magukat próbálják meg ezzel a technikával megvédeni másoktól. Ezért már a legkisebb negatívumba is képesek belemagyarázni nagy dolgokat, csak hogy alátámaszthassák, miért nem bíznak valakiben (akiben talán éppen megbízhatnának).

Bak

Az intelligens Bakok is sajnos hajlamosak arra, hogy mindenben a negatív dolgokat lássák. Ha valaki mosolyog, könnyen úgy vélhetik, hogy csak el akarja rejteni a szomorúságát, viszont ha valaki szomorú, azt azért kerülik, mert plusz problémát okozhat a számukra. De ugyanígy például a magabiztos megjelenésbe is könnyen belemagyarázzák azt, hogy az illető csak el akarja rejteni a világ elől a kudarcait… Ezt az életszemléletüket azonban nemigen fogják elismerni a Bakok.