Csillagok

Ehhez a négy csillagjegyhez illik leginkább a művészeti munka

A kreativitás belülről fakad, amit személyiségünknek köszönhetünk, így pedig rögtön kilyukadhatunk a horoszkópunknál. Az, hogy kinek milyen munka fekszik tehát, nagyban függhet attól, milyen csillagjegyben született.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak rendkívül fontos az önkifejezés, ráadásul imádnak szerepelni, ezért a művészeti tevékenységek abszolút ideálisak számukra. A lényeg, hogy ne a háttérben legyenek, hiszen rettentően szeretnek a középpontban lenni, így például az énekesi vagy színészi pálya pont nekik való. Bár a kritikát nem viselik jól, tehetségüket ez nem gátolja.

Fotó: unsplash.com/rawpixel

Fotó: unsplash.com/rawpixel

Mérleg

A Mérlegek elképesztően rajonganak a művészetekért, így ha például randit tervezünk velük, akkor is érdemes valamely művészeti programban gondolkozni. Álmodozó természetük tökéletesen illik a művészi gondolkodáshoz, őket nem érdeklik a száraz és unalmas munkák, akkor élnek, ha művészet, szépség és pezsgés veszi őket körül. Kreativitásuk és szépérzékük igen nagy, ezért kiváló írók lehetnek, de az előadó-művészetben is könnyedén megtalálják a helyüket.

Rák

A Rákok a legérzékenyebb jegyek, így romantikus alkatuk kifejezetten alkalmas a művészi vagy bármely kreatív munka elvégzésére. A lényeg, hogy az érzelmeikből táplálkozhassanak, és azokat tudják kifejezni. A Rákokból remek költők válhatnak, hiszen itt kiélhetik kreativitásukat.

Halak

A Halak, a Rákokhoz hasonlóan, igen érzékenyek, ráadásul hangulatuk is rendkívül ingadozó. Kimondhatjuk, hogy ők testesítik meg az igazi művészlelkeket. Bármely kreatív területen jelentős sikereket érhetnek el, a lényeg, hogy ne legyenek határidők, és ne szorítsák őket korlátok közé. Zenésznek szinte minden esetben kitűnőek, hiszen itt megmutathatják érzékenységüket és mélységeiket.