×

Csillagok

Ez az 5 csillagjegy nem bánja, ha éppen nincs kapcsolatban

Hajlamosak vagyunk beleesni abba a csapdába, hogy azt hisszük, csak valaki mellett, vagyis csak párkapcsolatban lehetünk boldogok és élhetünk teljes életet. Emiatt pedig olykor hajszoljuk magunkat, hogy minél hamarabb párra leljünk, vagy éppen nem merjük elengedni a jelenlegi kapcsolatot, mert azt gondoljuik, hogy ha rossz is, jobb, mint egyedül lenni. Az egyes csillagjegyek természetesen máshogy állnak ehhez a kérdéshez: ez az 5 csillagjegy például egy cseppet sem bánja, ha éppen nincs kapcsolatban.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteiről azt szokták mondani, hogy bennük eleve két személyiség lakik, sokszor úgy érezhetjük a társaságukban, mintha egyszerre két emberrel találkoztunk volna. Ez lehet az oka annak is, hogy nem sietnek a párkereséssel, egyedül is jól érzik magukat – hiszen ha valóban két személyiség él bennük, akkor nem unatkoznak.

Fotó: unsplash.com/BRUNOCERVERA

Fotó: unsplash.com/BRUNOCERVERA

Nyilas

A Nyilasok szeretnek egyedül lenni, kedvelik a kalandot, a veszélyt, a szórakozást. A szabadság a lételemük, nem szeretik, ha korlátozzák őket, vagy ha valaki megmondja, hogy mit tegyenek. Ezért is hajlamosak inkább az egyedüllétet választani a kapcsolat helyett.

Kos

Hajlamosak könnyen elveszteni a türelmüket a Kosok, és ilyenkor inkább egyedül vannak, mintsem mással. Energikusak, állandóan mozgásban vannak, ami a magánéletükre is igaz lehet, vagyis az állandó kötöttség helyett lehet, hogy szívesebben választják a független egyedüllétet.

Bika

A Bikák nagyon makacsok, nehezen alkalmazkodnak a változásokhoz. Az egyedüllétből átlépni egy párkapcsolatba pedig igen nagy változást jelenthet, egy csomó (látszólagos) kényelmetlenséggel, ami előfordulhat, hogy túl sok, vagy legalábbis túl soknak tűnik a jegy szülöttei számára és inkább egyedül maradnak, mintsem vállalják mindezt.

Halak

Az álmodozó Halak egy olyan fantáziavilágban élnek, amelybe könnyen lehet, hogy más nem fér bele rajtuk kívül – vagy egyszerűen nem felel meg senki az elképzelt elvárásaiknak, és inkább egyedül maradnak, mintsem alacsonyabbra tegyék a mércét.