×

Csillagok

Ez a 4 csillagjegy kommunikál a legjobban egy párkapcsolatban

Az egészséges és boldog párkapcsolatok egyik legfontosabb alapja az őszinte kommunikáció, illetve hogy a felek közötti kommunikáció hatékony legyen. Természetesen mindenki másképp oldja meg, sőt változhat is a kapcsolat alakulásával. Állítólag létezik 4 csillagjegy, amelyik mindenki másnál jobban kommunikál egy párkapcsolatban.

Kos

A Kosokról a legtöbb esetben az juthat eszünkbe, hogy tele vannak energiával és meglehetősen temperamentumosak – olykor anélkül beszélnek vagy cselekszenek, hogy azt végiggondolnák. Ez a tüzes személyiség azonban jól jöhet egy kapcsolatban, amennyiben arra gondolunk, hogy minden bizonnyal őszintén kimondják azt, amit gondolnak vagy szeretnének. Ezzel pedig hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a kapcsolat fejlődjön, szorosabbá váljon.

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Ikrek

Kétszer annyira erős jegy az Ikrek, mint a többi, ha a kommunikációról van szó. A jegy szülöttei egyébként is kiváló kommunikációs készséggel rendelkeznek, ami az előnyükre válik a párkapcsolatokban is. A rájuk jellemző kettősséget a problémamegoldás esetében is jól alkalmazhatják: könnyebben és gyorsabban meglátják a másik oldal álláspontját, így megtalálva a mindkét fél számára megfelelő kompromisszumot.

Szűz

A Szűz jegy szülötteinek cselekedetei, reakciói viszonylag könnyen kiszámíthatóak, főleg, amikor a felek közötti kommunikációról van szó. Számukra a problémák megvitatása nem előnyös cselekvés, hanem kifejezetten követelmény. Racionálisan látják a problémákat, és arra vágynak, hogy a párjuk is hasonlóan szívesen vitasson meg kérdéses dolgokat. Mindezzel az őszinte kommunikációval egy szuper kapcsolat kialakítására képesek.

Bak

Az ambiciózus és keményen dolgozó Bakok kitartóak, ezért nem mondanak le egykönnyen a párjukról sem – fontos a számukra, hogy mindent megtegyenek a kapcsolat működése érdekében. A Bakok igyekeznek a kommunikáció révén alakítani, formálni a két fél közötti kapcsolatot. Számukra ezek a beszélgetések egy hosszú távú utazás részét képezik.