×

Csillagok

Ez a 4 csillagjegy nyújthatja a legnagyobb biztonságot egy párkapcsolatban

Az asztrológia, a horoszkópok böngészése a párkapcsolati kérdésekre is segíthet megtalálni a válaszokat. Megnézhetjük például, hogy ki illik hozzánk a születési dátum alapján, és ki az, akivel nem passzolunk össze. Mindezek természetesen csak iránymutatások, a való élet ennél jóval összetettebb. Mégis érdekes dolgokra jöhetünk rá a jellemzések által. A szakértők szerint például ez a 4 csillagjegy nyújthatja a legnagyobb biztonságot egy párkapcsolatban.

Rák

A Rákok igen intuitívak. A megérzéseikre hagyatkoznak, amikor kapcsolatot alakítanak ki valakivel, ami nagy biztonságérzetet eredményezhet. Hajlamosak a távolságtartásra, de minél komolyabbra fordul egy kapcsolat, annál kevésbé védik magukat a másik ellen. Képesek megérteni a párjukat és együttérzésből cselekedni, ami lehetővé teheti a számukra, hogy hatékonyan kezeljék a konfliktusokat.

Fotó: iStock.com/nd3000

Fotó: iStock.com/nd3000

Szűz

Nagy gondot fordítanak a kapcsolataikra a Szűz jegy szülöttei, ezáltal képesek kiépíteni a biztonságos kötődést maguk és a párjuk között. Megértik és elemzik a kapcsolatot. Ha szükséges, meghúzzák a határokat. Optimisták, önérzetesek, inkább adnak a kapcsolathoz, mintsem elvennének abból bármit is.

Skorpió

A Skorpiók számára azért is fontos a határok megszabása, mert ezek segítségével tartják fenn az egészséges és biztonságos párkapcsolatot. Már a kezdetektől meghúzzák ezeket a határokat, amik később meggyengülhetnek, kijjebb tolódhatnak. A megfelelő partner mellett a Skorpiók igazán erőssé válhatnak. Szeretnek másokhoz kapcsolódni, és megnézni, hogyan változik ezáltal az életük.

Halak

A Halak jegy szülötteire igaz, hogy a saját világukban élnek, de amint párkapcsolatba lépnek valakivel, képesek alkalmazkodni a közös élethez. Mindehhez nagy segítségükre vannak az erős érzelmeik, megérzéseik. Ezek segítenek nekik a jobb megértésben is. Ha valakit megszeretnek, arra vigyáznak, azzal foglalkoznak.