×

Csillagok

Ezek a romantikus filmek illenek a csillagjegyünkhöz

Az, hogy ki milyen filmeket szeret nézni a szabadidejében, igen sokat árul el a személyiségéről. Bár ebbe valószínűleg nem szoktunk belegondolni, de kedvenc filmjeink igenis meghatároznak minket magunkat is. Személyiségünk pedig nagyban függ a horoszkópunktól, így csillagjegyünk alapján könnyedén választhatunk filmet, sőt, azon belül még romantikus filmet is!

Kos – Holiday

A Kosok igazán határozott személyiségek, így olyan filmeket kedvelnek, amelyekben kicsit magukra ismerhetnek. Nem szeretik a buta, semmitmondó történeteket, így a Holiday tökéletes lehet a számukra. A Holiday két olyan nőről szól, akik pár hétre házat és leginkább életet cserélnek, ami rengeteg bonyodalomhoz vezet.

Bika – Dirty Dancing

A Bikák kifejezetten szeretik azokat a filmeket, amelyek szenvedélyesek és valamilyen módon zenés, táncos filmek. Éppen ezért az örök klasszikus Dirty Dancing valószínűleg már így is a kedvenc filmjeik közé tartozik, de ha eddig kihagyták Baby táncos kalandjait, akkor a mai napon ezt mindenképpen pótolniuk kell!

Ikrek – 500 nap nyár

Az Ikrek egy kicsit mindig különcnek érzik magukat, mert különleges személyiségük van. Az 500 nap nyár főszereplője egy hasonlóan különc lányba szeret bele, aki teljesen felforgatja az életét. A szerelem végkifejletét nem áruljuk el, hátha valaki még nem látta a filmet.

Rák – Mielőtt megismertelek

A Rákok a legérzelmesebb jegyek közé tartoznak, így ha ők filmet néznek, szinte biztos, hogy olyat választanak, amin kisírhatják magukat. A Mielőtt megismertelek című film erre kiválóan alkalmas, hiszen amellett, hogy végtelenül romantikus és gyönyörű, garantáltan zokogni fogunk rajta.

Oroszlán – Kaliforniai álom

Az Oroszlánok élnek-halnak a feltűnő és giccses dolgokért, ezért a filmben lévő teátrális szerelem és az azt körülvevő felhajtás azonnal el fogja nyerni az Oroszlánok tetszését. A Kaliforniai álom ráadásul zenés film, ami egy külön plusz pontot jelent az Oroszlán jegyben születetteknek.

Szűz – A mindenség elmélete

A Szüzek általában igen intelligensek, és fontos számukra, hogy ha mégcsak egy romantikus filmről is legyen szó, de ne a semmiről szóljon, és ha lehet, akkor tanulhassanak is belőle. A Stephen Hawking gyönyörű,és egyben tragikus életét feldolgozó film éppen ezért tökéletes választás, hiszen amellett, hogy egy tudós életét kísérhetjük figyelemmel, a romantika sem marad ki a történetből.

Mérleg – Csillagainkban a hiba

A Mérlegek végtelenül romantikus lelkek, és odavannak minden gyönyörű és tipikus sírós filmért. A Csillagainkban a hiba az elmúlt évek egyik legszebb és egyben legelgondolkodtatóbb filmje, amely két olyan tinédzserről szól, akik mindamellett, hogy egymásba szeretnek, mérhetetlen pozitivitással rendelkeznek, annak ellenére, hogy mindketten a rákkal küzdenek.

Skorpió – Nászajánlat

A Skorpióknak nagyon fontos a humor, így romantikus filmeknél is aszerint válogatnak, hogy melyik lehet az, amelyiken jókat lehet röhögni is. A Nászajánlattal így két legyet üthetnek egy csapásra, hiszen ez a film nemcsak egy szép romantikus történet, de elképesztő vicces is az első perctől az utolsóig.

Nyilas – 50 első randi

A Nyilasok szeretik az egyedi, kalandos történeteket, akkor is, ha romantikus filmekről van szó. Épp ezért az 50 első randi kiváló választás számukra, hiszen ezen nemcsak sokat tudnak nevetni, de egy pillanatig sem unatkoznak, hiszen folyamatosan valami újat hoz számukra.

Bak – Büszkeség és balítélet

A Bakok szeretik a klasszikus történeteket, hiszen alapvetően okosak és szeretnek olvasni. Ha romantikus filmet választanak, akkor szinte biztos, hogy az egyik kedvenc könyvünk megfilmesítését választják, így Jane Austin klasszikusa szinte biztos, hogy a kedvenc filmjeik lisáján van.

Vízöntő – Igazából szerelem

A Vízöntők kedvelik a különleges történeteket, hiszen ők maguk sem szeretnek beállni a sorba. Éppen ezért nagy valószínűséggel a minden tekintetben karácsonyi,Igazából szerelem a kedvenc romantikus filmjeik közé tartozik. A történet sokrétű, és nem egy szál köré fűződik, ám egy idő után mégis egybefonódik, ami igazán különlegessé teszi.

Halak – Szerelmünk lapjai

View this post on Instagram

Нали знаете, как понякога сте толкова заети, че не можете да се обърнете, ама и като се обърнете… Там няма нищо кой знае какво. За какво ми е свободно време, ако ти си накрая на света. Да Ти с главно Т, който знаеш, че става дума за теб. . Ако видите някой да работи много, имало 3 варианта – или е луд, или е влюбен, или се опитва да забрави някого или нещо. Ако е и трите, тогава е страшно. Май. Не знам. Гледам да не мисля много по този въпрос. Освен във вечери като днешната, когато един случаен човек в автобуса носи точно твоя парфюм…Какъв е шанса!? . . П.с Знаете кой е филма, и ми е супер любим. . #вечерикатотази #парфюм #баня #навици #многомиетъпо #понякога #твояпарфюм #lovestory #iamstillthere #and #hatemyself #but #itiswhatitis #time #isawsome #memories #sometimes #cankill #❤️ #thenotebook #movies #sorryseemstobethehardestword #instamood #followmenot #iamlost #evening #lovethoughts

A post shared by Diana (@dianaindetails) on

A Halak a Rákok mellett elképesztően romantikusak, így a kedvenc filmjük szinte biztos, hogy a Szerelmünk lapjai. Ennek ráadásul nem csupán Ryan Gosling az oka, hanem a gyönyörű és sok éven végigkísért szerelmi történet, amelyen nincs olyan érzelmes nő, aki ne sírna.