×

Csillagok

Ez az 5 csillagjegy a legönzetlenebb mind közül

Ők azok, akik a leginkább hajlamosak arra, hogy mások igényeit a sajátjuk elé helyezzék. Keresik a lehetőségeket, hogy másoknak segíthessenek. Ez meglátszik a munkájukban és a magánéletükben is, a szabadidejüket igyekeznek hasznosan, mások támogatásával eltölteni. Hatalmas szívvel és együttérzéssel fordulnak mások felé, ha tudnák, az egész világot szebbé és jobbá varázsolnák önzetlen segítségükkel. A szakértők szerint ez az 5 csillagjegy a legönzetlenebb mind közül. Íme!

Halak

A Halak jegy szülötteinek esetében fordulhat elő a legkönnyebben, hogy az önzetlenségük révén saját magukat mindig hátrább, mindig utoljára hagyják. Ha valakinek segítségre van szüksége, ők rohannak először és mindent megtesznek, hogy a másiknak jobb legyen. Önzetlenségük határtalan, és cserébe tényleg nem várnak semmit.

Rák

A Rákok is meglehetősen önzetlenek, ha egy mód van rá, inkább az egész világot megvigasztalják, minthogy saját magukkal foglalkozzanak. Meghallgatják az embereket, szeretteik terhét hajlamosak átvenni, aggódnak a problémák miatt és mindent megtesznek, hogy megoldják azokat. Mindebben az lehet a legfurcsább, hogy a saját problémáikat sokszor észre sem veszik.

Fotó: Unsplash/ rawpixel

Fotó: Unsplash/ rawpixel

Vízöntő

A Vízöntők azok, akik mindig ott lesznek, ha valakinek segítségre van szüksége és mindent megtesznek azért, hogy a másiknak jobb legyen. Új módokat, új lehetőségeket keresnek a problémák megoldására. Küzdenek azért, hogy pozitív változások álljanak be. Önzetlen munkájukkal szeretnének egy jobb világot teremteni.

Bak

A Bakok megbízhatóak, ami az önzetlenség mellett ugyancsak nagyon fontos, ha a másoknak való segítségről van szó. Mindig lehet rájuk számítani, amikor szükség van rá. Amit csak tudnak, megtesznek a másikért, viszont ha nem tudnak segíteni, azt is tényként közlik, nem áltatnak másokat hiú reményekkel.

Mérleg

A Mérlegek nem szeretnek csalódást okozni másoknak, ezért minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megfelelő környezetet, helyzetet teremtsenek másoknak – és önmaguknak egyaránt. Szeretnének másokat támogatni, harcolni egy jobb világért, mert úgy érezhetik, hogy ha ők nem tesznek valamit, mások sem fognak. Önzetlenek, viszont kényelmetlenül érzik magukat, amikor mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szerették volna.