Csillagok

Ez az 5 csillagjegy élvezi a legjobban a karácsonyi időszakot

Talán nem túlzás azt kijelenteni, hogy a karácsonyt mindenki szereti. Ilyenkor minden évben igyekszünk minél szebb, minél boldogabb ünnepet biztosítani a családunknak, a szeretteinknek. Dekorálunk, sütünk-főzünk, készülődünk. Tudjuk, hogy nem a tökéletes karácsony a fontos, mégis igyekszünk mindent megtenni, hogy a legjobb legyen. Pedig a lelkünk mélyén tudjuk, hogy a család, a barátok és a szeretet a legfontosabb ebben az időszakban (is). Mindenki másképp éli meg az ünnepeket, azt mondják, ez az 5 csillagjegy élvezi a legjobban a karácsonyi időszakot.

Kos

A családdal együtt töltött idő a legfontosabb a Kosok számára ilyenkor. Az ünnepi időszak egy kisebb szünet, szabadság a számukra, amire szükségük is van, hogy feltöltődjenek energiával és szeretettel. Jellemzően az ő karácsonyi háttérképük a legszebb a munkahelyen.

Rák

A Rákok számára is a családdal, a barátokkal töltött percek ilyenkor a legfontosabbak, főleg ez az, amiért olyan nagyon szeretik a karácsonyt. Ebben az időszakban nem kell kitalálniuk egyéb indokot, hogy összejöveteleket, találkozókat szervezzenek, mert az ünnep adja magát. Ettől lesz különleges számukra a karácsony.

Fotó: iStock.com/monkeybusinessimages

Fotó: iStock.com/monkeybusinessimages

Oroszlán

Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy finomabbnál finomabb ételeket együnk, ünnepi zenét hallgassunk és szép ruhákba öltözhessünk. Mindez különösen az Oroszlánok számára hozhat nagy örömet, igyekszenek is kihasználni ezeket a heteket arra, hogy jókat mulassanak, jól érezzék magukat.

Skorpió

A titokzatos és szenvedélyes Skorpiók kiveszik a munkából a részüket. Szeretik vendégül látni a szeretteiket, szeretnek gondoskodni a családtagokról, barátokról. Szívesen főznek csodás ételeket, hogy minél emlékezetesebbé varázsolják az ünnepet a vendégek számára.

Nyilas

Az általában nyugodtan és távolságtartóan viselkedő Nyilasok nagyon izgatottakká válhatnak a karácsony közeledtével. Remek ételek, hangulatos zenék és minőségi, a családdal töltött idő – a jegy szülöttei könnyen azt kívánhatják, bárcsak minden hónapban karácsony lenne…