Csillagok

Ez az 5 csillagjegy a legcsendesebb, inkább hallgatnak, mint fecsegnek

A horoszkópunk segíthet abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, vagy éppen egy kicsit pontosabban megérthessük, hogy egyes ismerőseink, barátaink miért viselkednek úgy, ahogy. A csillagjegyekhez ugyanis különböző jellemző tulajdonságokat rendelünk – ezeket pedig meghatározhatja a jegy uralkodó bolygója, vagy hogy éppen egy Föld vagy Tűz elemről beszélünk-e. Ezek szerint pedig például azt is mondják a szakértők, hogy ez az 5 csillagjegy a legcsendesebb, de a legjobb hallgatóság is. Íme!

Skorpió

A Skorpió köztudottan nagyon intenzív, nagyon szenvedélyes jegy, ugyanakkor titokzatos és rejtélyes is. Nemigen nyílnak meg mások előtt, a bizalmukat ki kell érdemelni. Valójában nemigen érzik annak szükségességét, hogy beszéljenek csak azért, hogy megmutassák, mit tudnak, vagy mert idegesek. Csak akkor szólnak, ha az fontos és értékes, vagy helye van az adott beszélgetésben.

Fotó: iStock.com/jacoblund

Fotó: iStock.com/jacoblund

Bak

A Bakok maximalisták, racionálisan gondolkoznak, született vezetők. Szeretik a rendet és a rendszert, azt szeretnék, ha a környezetük, de akár az egész világ tökéletes gépezetként működne. Bármit tesznek, azt tökéletesen szeretnék megtenni. Ezért csak akkor beszélnek, ha a legmegfelelőbb szavakat és mondatokat mondhatják ki, és az üzenetük valóban célt érhet.

Rák

Társas érintkezések esetén a Rákok úgy viselkednek, mint a névadójuk: oldalirányban elmozdulnak mindenféle konfrontáció elől. Általában nem szeretik megvitatni az érzelmeiket, pedig bőven van bennük, lenne miről beszélniük. De szeretik megtartani maguknak a gondolataikat, problémáikat, kissé bizalmatlanok másokkal. Saját világukban élnek, ott jól érzik magukat.

Bika

A Bikáknak szükségük van arra, hogy kényelemben, biztonságban éljenek. Hűségesek, megbízhatóak, türelmesek és szorgalmasak. Szeretnek elmerülni a gondolataikban. Viszont ezeket a mély gondolatokat nem feltétlenül osztják meg másokkal. Mérlegelnek, s ha úgy ítélik meg a másikat, elmondják, mi foglalkoztatja őket. Érdemes őket meghallgatni ilyenkor, mert nagy bölcsességeket oszthatnak meg velünk.

Szűz

Szerények, gyakorlatiasak és persze aprólékosak a Szűz jegy szülöttei. Mindent kielemeznek, analizálnak. Jobban szeretik inkább figyelni és hallgatni a többieket, mintsem ténylegesen beszélni. Folyamatosan tanulni szeretnének. Ha mégis megszólalnak, arra törekszenek, hogy azt a legjobb pillanatban tegyék, és amit mondanak, az valóban értékes legyen.