Csillagok

Elképesztő: Sigourney Weaver majd 70 évesen lesz újra Szellemirtó

A színésznő most jelentette be: elvállalta a nagy sikerű Szellemirtók újabb epizódját. Az első részt azonban 35 évesen forgatta 1984-ben...

Az 1984-es Szellemirtók egész estés amerikai sci-fi vígjáték annak idején nagyot robbant, bár Oscar-díjra jelölése (vizuális effektek) végül nem ért célt, de 1985-ben jó néhány nemzetközi díjat bezsebelt. Arról nem beszélve, hogy óriási anyagi sikert is hozott: a 32 millió dolláros bekerülési költséget csak Amerikában 230 millió dolláros bevétellel fejelték meg.
Bill Murray, Dan Aykroyd és Sigourney Weaver azaz Ray, Peter és Dana Barrett új világba vitték a mozirajongókat: a sci-fi megszállottjai számára ez a film ugyan nem lett kultuszfilm, de az átlagos mozirajongók és a vígjátékok kedvelőinek – nyugodtan mondhatjuk – meghatározó alapműve lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sigourney Weaver

A film alkotói felbuzdulva az akkori sikeren úgy döntöttek, bár az idő múlik, az egykori szereplők (Harold Ramis kivételével, aki időközben sajnálatos módon elhunyt) újabb részekkel ajándékozzák meg a rajongókat. Így lesz újra látható 2020 nyarán Sigourney Weaver is Dana Barrett szerepében – immáron 70 évesen a filmvásznon.