Csillagok

Nem bírják a bébiszitterek Meghan hercegnét

Hat héten belül már a harmadik bébiszittert vette fel Meghan és Harry herceg a kis Archie mellé. A gyerekvigyázók ugyanis felmondanak, ahogyan egy női testőr, két titkárnő és egy személyi asszisztens is távozott már a hercegi pártól.

Rossz a hangulat a sussexi kastélyban, és a stáb több tagja is távozással fenyegetőzik – tudta meg a Daily Mail. Az udvar közleményében azt írta, hogy a bébiszitterek távozásának személyes okai vannak, a lap pedig úgy tudja, hogy az alkalmazottakkal titoktartási szerződést írattak alá. Persze, ezt már minden valamire való munkaadó megtehet, miért pont Harryék ne figyelnének erre.

meghan_ Natalia Ramirez Roman

A lapnak nyilatkozó informátor szerint az a legnagyobb probléma, hogy Meghan hercegné amerikai módon nevelné a kis Archie-t, a stáb tagjai pedig inkább a brit tradíciókhoz ragaszkodnak. Például az volt Meghan egyik ötlete, hogy férfi nevelőt vesz fel a gyerek mellé, ami teljesen szembemenne a hagyományokkal. Az már más kérdés, hogy ha ez a királynőt, II. Erzsébetet nem zavarja, akkor a bébiszittereket miért.

Fotó: Dominic Lipinski/PA Wire/People

Fotó: Dominic Lipinski/PA Wire/People

Meghan egyébként is már számtalanszor szembe ment a királyi elvárásokkal, és a protokollal. Sokan ezért nem is kedvelik a palotában, sőt egy csúnya gúnynevet is ráragasztottak: a háta mögött csak „átmeneti feleségnek” hívják, mivel többen is meg vannak arról győződve, hogy Harry és az egykori amerikai színésznő házassága három évet sem bír ki. Akik pedig kongatják a vészharangot, azok arra hivatkoznak, hogy a hercegné egyszer már elvált, ezt bármikor máskor is megteheti.