Csillagok

Bradley Cooper anyuci pici fia lenne?

Nincs könnyű helyzetben az, aki Bradley Cooper szívét meg akarja hódítani. A színésznek ugyanis a legfontosabb nő az életében az édesanyja, aki a pletykák szerint nagyon is rajta tartja a szemét a fiacskáján.

A nők jól tudják, hogy az anyósokkal nem könnyű. Anya és fia különös kapcsolata sokszor akkor is megmarad, amikor már a fiúból férfi lesz, és bár már csak a háttérben kéne az anyukáknak maradni, ők sokszor ezt nem így gondolják. Számos kapcsolatot tett már tönkre az anyós, és hollywoodi pletykák szerint valami ilyesmi történt Bradley Cooper és Irina házasságával is.

Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

A Daily Mail szerint Bradley korábban azt nyilatkozta, hogy azért szeret annyira az édesanyja társaságában lenni, mert ő nem hírességként tekint rá, hanem sokkal inkább barátként. Ez meg valahol természetes is. Csakhogy, a bennfentesek szerint a színész és édesanyja között tombol a majomszeretet, vagyis ahogy szokták mondani, még mindig anyuci pici fia.

Gloria Campano, egyébként újságíróként dolgozik, és többször is megjelent már Bradley-vel akár a vörös szőnyegen is, legutóbb a márciusi Oscar-gálán is ott volt fiával. Mostanában sokakban felmerült a kérdés, hogy talán nem is Lady Gaga tette tönkre Irina és Cooper házasságát…?