Csillagok

Lehetséges, hogy Lady Gagának és Bradley Coopernek új filmje lesz

Abban a pillanatban, amikor lement a Csillag születik vége főcíme a moziban, sokaknak az jutott eszébe, hogy oké, de mikor lesz ennek a párosnak új filmje? Most az a pletyka, hogy talán nem is olyan soká ismét együtt forgat Lady Gaga és Bradley Cooper.

Ha igazak a pletykák, akkor Bradley Cooper a West Side Story legendás zeneszerzőjének, Leonard Bernsteinnek az életéről szóló filmet is Lady Gagával képzeli el. A Cosmopolitan a Grazia információira hivatkozva azt írta, hogy a két színész – ahogyan a rajongók is – nagyon várta, hogy újra együtt dolgozzon, és hasonló sikert érjen el, mint a Csillag születik című filmmel.

Lady Gaga és Bradley Cooper a 91. Oscar-díj átadón (Fotó: YouTube)

Lady Gaga és Bradley Cooper a 91. Oscar-díj átadón (Fotó: YouTube)

Arról nincs még információ, hogy Lady Gaga milyen szerepet játszana a filmben, de az szinte biztos, hogy énekelni is fog. A helyzetüket talán az még nehezíti, hogy a sajtó épphogy abbahagyta a róluk szóló pletykákat. Ami nem volt könnyű, hiszen Bradley Cooper, miután szakított feleségével nem csak kikészült, de talán sokan azt gondolták, hogy a vigasztalást mégis Gaga oldalán találja meg. Ha most egy új forgatásba kezdenek, azt mindenképp szeretnék még titokban tartani, pont azért, hogy elkerüljék a média érdeklődését. Így mi is csak drukkolunk, hogy a hír igaz legyen, és hamarosan újra elővegyük a zsebkendőket a moziban.