Csillagok

Jennifer Aniston kedves volt Angelina Joliehoz, pedig nem kellett volna

Mennyire kínos, amikor az ember találkozik azzal a nővel, akivel a férje kavar, csak ő ezt még nem tudja. Nos, Jennifer Aniston évekkel ezelőtt pont így járt. Gyorsan meg is bánta, hogy kedves volt Angelinához.

Július 30-án már annak is 19 éve lesz, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt összeházasodtak. 2000-ben még minden szépnek és jónak tűnt, aztán jött 2002, és Pitt elkezdte forgatni a Mr. és Mrs. Smith-t Angelina Jolieval.

jennifer.aniston3

Nemrég Jennifer Aniston a Vanity Fair magazinnak idézte fel azt a találkozást, amikor először és utoljára szólt Angelina Joliehoz. Aniston akkoriban forgatta a Jóbarátok befejező epizódjait, így ő is, és férje is sokat dolgozott. Hogy mi zajlott akkor a magánéletükben csak ők ketten, vagyis akkor talán már hárman – Angelina is – tudták.

A váratlan találkozó egy parkolóban zajlott, és Jennifer így emlékezett vissza, az akkor egyébként normálisnak tűnő találkozóra. „Emlékszem félreálltam és bemutatkoztam Angelinának, majd elkezdtem mentegetőzni. Annyit mondtam, hogy Brad mostanában nagyon kimerült a munka miatt, remélem, azért megtaláljátok a közös hangot a Mr. and Mrs. Smith forgatásai alatt.”

Cannes, 2016. szeptember 20. 2008. május 15-én a cannes-i filmfesztiválon készített kép Angelina Jolie amerikai színésznőről és élettársáról, későbbi férjéről, Brad Pitt amerikai színészről. A színésznő ügyvédje, Robert Offer 2016. szeptember 20-án bejelentette, hogy Jolie válókeresetet adott be Pitt ellen. (MTI/AP/Matt Sayles)

Cannes, 2016. szeptember 20.
2008. május 15-én a cannes-i filmfesztiválon készített kép Angelina Jolie amerikai színésznőről és élettársáról, későbbi férjéről, Brad Pitt amerikai színészről. A színésznő ügyvédje, Robert Offer 2016. szeptember 20-án bejelentette, hogy Jolie válókeresetet adott be Pitt ellen. (MTI/AP/Matt Sayles)

A lapnak a színésznő elmondta, hogy ma már bánja, hogy ilyen kedves volt, mert lényegében áldását adta a férje és a szeretője kapcsolatára. Az már más kérdés, hogy azóta, Jolietól is elvált Pitt, és megint mindenki ott tart, hogy keresi a szerelmet.