×

Csillagok

Claudia Schiffer közel az 50-hez, de meztelenül fotózták

Az olasz Vogue címlapján tűnt fel a 48 éves Claudia Schiffer. Miután megnéztük a képeket, legalább kétszer visszakérdezünk, hogy hááány éves???

A német szupermodell Christy Turlingtonnal, Cindy Crawforddal, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel együtt azon kevés modellek közé tartozik, akikről úgy tartják, hogy megváltoztatta a 90-es évek elején a divatvilágot. Claudia Schiffer lassan 50 lesz, de még most is felveheti bármelyik fiatallal a versenyt. Sőt, talán verseny sem lenne…

Fotó: instagram.com/claudiaschiffer

Fotó: instagram.com/claudiaschiffer

A szőke szépség az olasz Vogue címlapján pózol, meztelenül. Csak apró kellékek takarják az intim részeket, de az jól kivehető így is, hogy bombaformában van. Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy még a 2019-es év divatjára is hatással van, vagy legalábbis sok nő számára példakép lehet.

Fotó: instagram.com/claudiaschiffer

Fotó: instagram.com/claudiaschiffer

A modell két képet is megosztott az Instagram oldalán, és még olaszul is megköszönte a támogatást. A képek, és persze Claudia alakja mindenkit lenyűgöz. A nagy kérdés, hogy vajon a 60-hoz közelítve is bevállalja még? 10 év múlva kiderül.