Csillagok

Hat éve nem látta a kislányát Tom Cruise

Tom Cruise-nak és Katie Holmes-nak házasságuk alatt egy gyermekük született, 2006-ban, Suri. Úgy tűnik a szülők válását a kislány sokkal jobban megszenvedte, mint azt kellett volna, legalábbis az, hogy apja hat éve nem látta semmiképp nem jelent jót.

Elég régi már az a pletyka, hogy Tom Cruise a szcientológiai egyház nyomására megszakította lányával a kapcsolatot. Az egyház ugyanis Katie Holmest és Surit is hitetlennek és nemkívánatos személynek bélyegezte meg. A színész ezt sokáig tagadta, és arra fogta, hogy kevés a szabadideje, és nem tud még a gyerekével is foglalkozni. Itt sokan mondhatják azt a bevett, ám igaz közhelyt, hogy az embernek arra van ideje, amire akarja. Sőt, a gyerekére akkor is, ha épp ezer és egy munkája van.

Fotó: Featureflash Photo Agency

Fotó: Featureflash Photo Agency

Most kiderült, hogy a látogatások az évek alatt tényleg teljesen elmaradtak, és ezt Katie Holmes is megerősítette alig egy éve. A US Weekly című lap szerint Tom egyszerűen nem volt kíváncsi a lányára, és ezt az állapotot most Samantha Domingo is megerősítette. Ő az az írónő, aki egy könyvet adott ki a szcientológiai egyház veszélyeiről, melynek egykor ő is a tagja volt.

fotó: instagram.com/suricruise.official/

Suri már lassan kész nő fotó: instagram.com/suricruise.official/

„Nem engedélyezték neki, hogy lássa a lányát. Ez válás után gyakori, ha úgy vélik, hogy a volt partner nem elég hívő. Nem véletlen, hogy azóta alig látta Surit, azok az alkalmak is arra voltak jók, hogy lefotóztassa magát egy-egy paparazzóval, hogy úgy tűnjön, mintha lenne köztük kapcsolat.” – idézte az írónő szavait a US Weekly.