Csillagok

Angelina Jolie átélte azt, ami minden anyának a legnehezebb

Maddox Jolie-Pitt 18 éves lett, felvették az egyetemre, és költözik otthonról. Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadott fia felnőtt, és ezt bizony az anyjának is el kell fogadnia.

Mindig olyan nehéz, amikor a csemete kirepül a szülői házból. Évekig óvjuk, féltjük, vigyázunk rá, ismerjük minden lépését – vagy legalábbis azt hisszük –, aztán egyszer csak nagykorúvá válik, és megváltozik minden. De nem törvényszerű, hogy ez negatív érzésekkel járjon. El kell fogadni azt, hogy a gyerek a saját életét akarja élni.

Vancouver, 2017. november 16. Angelina Jolie amerikai színésznő, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) jószolgálati nagykövete az Egyesült Nemzetek Szervezete békefenntartó erőinek konferenciáján Vancouverben 2017. november 15-én. (MTI/AP/The Canadian Press/Darryl Dyck)

Angelina feldolgozta, hogy a fia felnőtt Fotó: MTI/AP/The Canadian Press/Darryl Dyck

Angelináék 2002-ben fogadták örökbe a kambodzsai kisfiút, Maddox-ot, aki a napokban betöltötte a 18. születésnapját. A fiút felvették a dél-koreai Yonsei Egyetemre, ahol biokémiát fog majd tanulni.

2014-ben Los Angelesben egy premieren Pitt család: Brad Pitt, Pax, Shiloh és Maddox Jolie-Pitt Fotó: iStock.com

2014-ben Los Angelesben egy premieren a Pitt család: Brad Pitt, Pax, Shiloh és Maddox Jolie-Pitt Fotó: iStock.com

Hát persze, hogy erre csak büszkeséggel gondolhat egy anya, és a People szerint Angelina tényleg örül fia sikerének. Nagyon közel állnak egymáshoz, így abban meg is állapodtak, hogy sűrűn meglátogatja majd az egyetemen. Meddox egyébként már most koreaiul tanul, hogy könnyebb legyen a beilleszkedése, és ha a családja ott lesz vele, nekik is tudjon segíteni a nyelvi nehézségek áthidalásában.