Csillagok

Lehetséges, hogy Meghan hercegnét is elérte a szülés utáni depresszió?

Egyre több jel mutat arra, hogy Meghan hercegnét jobban megviselte élete első szülése, mint ahogy az várható volt. Férje, Harry is nagyon aggódik érte, hiszen a kis Archie is megérezheti édesanyja rossz állapotát.

Már több mint három hónap eltelt azóta, hogy megszületett Meghan és Harry első gyermeke. A kis Archie születését mindenki nagyon várta, de már akkor is többször felmerült a kérdés, hogy vajon Meghan biztosan mindent ésszerűen csinál-e. Nagyon aggódott a kisfiáért, mindentől óvta, épp ezért sok királyi protokollal szembe ment.

Fotó: Chriss Allerton/ instagram.com/sussexroyal

Fotó: Chriss Allerton/ instagram.com/sussexroyal

A szülés után sem sokat változott a helyzet. Például Katalin és Vilmos szinte csak az utolsók között láthatta a babát, és közben sorra mondanak fel Meghan alkalmazottai, köztük olyanok is, akik a kis Archie miatt lettek felfogadva a munkára.

A Globe magazin szerint ennek több oka is van, de az egyik legsúlyosabb, hogy Meghan terhesség utáni depresszióban szenved. Folyamatosan édességekkel és süteményekkel kényezteti magát, aminek következtében hízása nem áll le, és egyre rosszabbul érzi magát a bőrében, nem is jelenik meg szívesen, sehol. Állítólag pszichiáterhez kellett fordulnia, ugyanis az élettől is elment a kedve, így családja joggal aggódik érte. Egyenlőre nem tudják, mi lenne a jó megoldás Meghan számára…