Csillagok

Gwyneth Paltrow és volt férje közösen randiznak

Gwyneth Paltrowtól és Chris Martintól sok válás után lévő pár tanulhatna. A két híresség a bizonyíték arra, hogy az exek szakítás után is lehetnek jó barátok.

Paltrow magánélete sosem volt unalmas. Talán már kevesen emlékeznek rá, hogy a szőke színésznő 1995 és 1997 között még Brad Pitt élettársa volt, majd Ben Affleckel bútorozott össze. 2003-ban viszont úgy tűnt, hogy megtalálta az igazit, a Coldplay frontemberének személyében és hozzáment Chris Martinhoz. A színésznő és az énekes házassága 13 évig tartott, két gyerekük is született. Utóbbi azért is fontos, mert miattuk is fontosnak érezte a pár, hogy jó kapcsolatban maradjanak.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ez annyira jól sikerült, hogy bár már mindkettejüknek van új párja – Dakota Johnson és Brad Falchuck – de a mai napig sok időt töltenek együtt, és ebbe az új szerelmeket is bevonták. Szívesen mennek randikra, nyaralni, vagy vacsorázni, és igen-igen, négyesben! Illetve olykor hatosban, mert ilyenkor sokszor a gyerekek is ott vannak, akinek ez a felállás már természetes.

A 46 éves színésznő jelenleg a Hamptonsban van, és a Daily Mail fotója szerint a pihenést ismét négyesben élvezik. Végülis így kell a jó kapcsolatokat ápolni.

Fotó: instagram.com/dailymail

Fotó: instagram.com/dailymail