Csillagok

Sztárok a veganizmus mellett

Akár környezeti, etikai, akár egészségügyi okokból indul ki, a veganizmus határozottan utat tör magának. Egyre több sztár követi az új életmódot. Nézzük meg kik is ők!

Beatrix yorki hercegnő

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

András yorki herceg és Sára yorki hercegné legidősebb gyermeke, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg unokája 31. születésnapját már egy teljes mértékben vegan menüvel ünnepelte. A hercegnő annyira betartja új étrendjét, hogy még a születésnap tortája is tejmentesen készült. Kíváncsian várjuk a királyi család többi tagja is követi-e példáját, miután végigkóstolták a vegan finomságokat.

shutterstock_1252263550

Ariana Grande
Nemcsak lenyűgöző hangjáról és legendás lófarkáról híres, hanem szószólója a veganizmusnak is. Követői a közelmúltban kissé csalódtak is, mivel az énekesnő egy nem-vegán termék népszerűsítéséhez adta a nevét.

shutterstock_594767474

Lewis Hamilton
A legendás autóversenyező, miután végignézett egy dokumentumfilmet és annak hatásáról a bolygónkra és a testünkre, úgy döntött a vegan életmód mellett teszi le a voksát.

 

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

Miley Cyrus
A színész és énekesnő 2014-ben lett vegán. Azóta rendületlenül népszerűsíti a veganizmust az Instagramján, sőt aktív vegan jelenléte egy tetoválással is gazdagodott, amely a Vegan Society napraforgó logóját ábrázolja.

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

Ruby Rose
Az ausztrál színésznő 2013 óta vegán. 2017-ben elnyerte a PETA legszexisebb vegán díját, és rendszeresen megmutatja Instagram követőinek hűtőszekrényét, amely tele van vegán húsokkal, joghurtokkal és csokoládéval.

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

Liam Hemsworth
Veganizmusa nem meglepő, hiszen feleségül vette Miley Cyrust. „Saját egészségem, és az állatokkal való rossz bánásmódról összegyűjtött információk után nem tudtam tovább húst enni. Minél többet tudtam meg, annál nehezebb és nehezebb volt ezt megtenni.