Csillagok

Nehezen fogadja el a mellráktól megváltozott testét a színésznő

2015 márciusában diagnosztizálták Shannen Doherty-nál a mellrákot. Kezdetben hormonterápián ment keresztül, de aztán műtét, majd kemo és sugárterápia következett. A nehézségekről most nyíltan beszélt.

A Beverly Hills 90210-ből ismert színésznő a People magazinnak nyilatkozott az állapotáról. Jelenleg tünetmentes a mellrákkal folytatott küzdelemben, de mit minden nő, ő is nehezen tudja elfogadni megváltozott testét. Doherty elmondta, hogy az arca is megváltozott már, mert olyan gyógyszereket szed, amik kivonják a testéből a kollagént, így soha nem lesz már ránctalan a bőre. De mindez semmi ahhoz az érzéshez képest, amikor elveszti az ember a nőiességének ékét.

Shannen Doherty 2016-ban... Fotó: iStock.com/ Kathy Hutchins

Shannen Doherty 2016-ban… Fotó: iStock.com/ Kathy Hutchins

A színésznő hosszú és fájdalmas kezeléseken van túl, kemoterápiát és sugárkezelést is kapott, miközben a mellét is eltávolították. Bár 2018-ban újjáépítésen esett át egy innovatív műtétnek köszönhetően, melynek során a mell felépítése a beteg saját szövetének felhasználásával történt. De ettől még ő tudja, hogy a testében minden megváltozott. A színésznő azt mondta, hogy olyan hihetetlenül nehéz időszakon ment keresztül, amit el sem tudott előtte képzelni, és tudja, hogy a teste soha nem lesz már a régi.

... és 2018-ban. Fotó: iStock.com/ Kathy Hutchins

… és 2018-ban. Fotó: iStock.com/ Kathy Hutchins

A 48 éves színésznő most minden napra ajándékként tekint, mert minden percét értékesen akarja eltölteni.