Csillagok

Drew Barrymore 44 évesen szakmát vált

Nem színésznőként láthatjuk újra a képernyőn Drew Barrymore-t, hanem műsorvezetőként és riporterként. Legalábbis azt tervezi a magyar származású színésznő, hogy kipróbálja magát a kamerák előtt máshogyan is.

Zűrös élete volt mindig is Drew Barrymore-nak, aki a németországi születésű Makó Ildikó (Ildiko Jaid Mako) és John Drew Barrymore gyermekeként látta meg a napvilágot. Kilencévesen már alkoholt fogyasztott, tízévesen kipróbálta a marihuánát, tizenkét évesen már rendszeresen fogyasztott kokaint is. Súlyos alkohol- és drogproblémái miatt tizenöt évesen rehabilitációs intézménybe került, súlyos drogproblémái miatt a középiskolát sem végezte el.

Drew Barrymore a 74. Golden Globe Díjátadó Gálán EPA/PAUL BUCK

Drew Barrymore a 74. Golden Globe Díjátadó Gálán EPA/PAUL BUCK

Annyira nem is lehet csodálkozni a nehézségein, hiszen színészi karrierjét is korán kezdte, a hírnév pedig együtt járt a pénzzel. 7 évesen már a Steven Spielberg rendezte E. T. – a földönkívüli (1982) című filmben játszott, kilencéves korában pedig már Golden Globe-díjra jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriában a Kibékíthetetlen ellentétek című filmben nyújtott alakításáért. A sok hullámvölgy mellett úgy tűnt a színészet az, amiben megtalálta önmagát. Vagy mégsem?
A színésznő évek óta más valamin is töri a fejét. A Warner Bros.-szal már 2016-ban tárgyalt egy olyan műsorról, ahol riporterként is kipróbálhatja magát. Akkor abból nem lett semmi, de most a CBS-el egy hasonló dologra készül.

A Variety arról ír, hogy Barrymore már forgatja is egy talkshow pilotját, ahol műsorvezetőként és riporterként is kipróbálja magát. Ha pedig ez összejön, akkor nagy vágya fog teljesülni, hogy egy másik szakmát is kipróbálhat, ami bár sokban hasonlít a színészetre, mégis teljesen más.