Csillagok

Meghan nem pazarol, segít!

Meghan Markle, Sussex hercegnője a Smart Works alapítvány védnökeként sugárzóan boldog videót osztott meg tegnap az Instagram oldalán.

A Smart Works olyan hátrányos helyzetű nőket támogat, akiknek társadalmi helyzetükből fakadóan problémáik vannak a beilleszkedéssel, különösképpen a munka területére. Így a szervezet hozzásegíti őket munkahelyi lehetőségekhez, valamint megfelelő körülményeket – így ruhát – biztosít, hogy a támogatott megfeleljen a munkahelyén.

 

 

A Smart Works hamarosan piacra dob egy saját kollekciót Sussex hercegnővel karötve. Meghan boldogan újságolta, hogy „ha besétálsz a Smart Worksbe fogasokon lógó ruhákat és egész sor táskát és cipőt látsz. Néha azonban ez a kavalkád olyan mint a potpouri, kaotikus és nem összeillő, ezért megkértem a Marks&Spencert, a barátaimat és Misha Nonoo tervezőt, hogy tervezzenek egy alapkollekciót, egy amolyan hivatali ruhatárat.

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

Erre sok márka felkapta az ötletet és saját kollekciókat terveznek, amelyből minden eladott darab után egy másikat adományoznak a szervezetnek. Arról, hogy milyen lesz a kollekció annyit tudni, hogy Megan szereti a klasszikus szabású darabokat, amely nőiességet sugall.

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

Míg az egyik oldalon segít, a másik oldalon nehezen azonosul a közszolgálattal. Meghan Markle luxuséletét nem először támadják, főleg amióta az angol királyi család tagja lett. Színésznőként, sikeres hollywoodi sztárként még minden privilégiuma meg volt hozzá, hogy úgy élje az életét és annyit költsön magára, ahogy és amennyit csak akar, azonban sokan (egyébként jogosan) nem gondolják azt, hogy miután az angol nemzet „szolgálatába” állt és Sussex hercegnéje lett, azután is folytatnia kellene a féktelen költekezést.

shutterstock_1216284847

A ruhaválasztásai, a lakásfelújításuk, az amerikai útjai, nagyjából minden döntéséért kérdőre vonják, az angol nép adópénzéből fenntartott luxuséletét kifogásolják, és most egy újabb okkal támadnak rá. A hercegné és a herceg a kis Archie-val Elton John franciaországi otthonában vendégeskedett az utóbbi időben, ehhez saját maga, a híres zenész küldött magánrepülőgépet számukra egyértelmű biztonsági okokra hivatkozva.
Úgy tűnik szinte mindenért támadják a hercegnőt, akit mostanában egyre többször hasonlítanak az elhunyt Dianahoz, akit végül halálba kergetett a sok támadás, amely érte őt. Mindenesetre a mostani társadalmi akciója talán segít az angol népnek elfogadni, hogy Meghan látszólag már egyensúlyra törekszik.