Csillagok

Angelina Jolie most csak sírni tud

Mi az, ami egy anyát a legjobban ki tudja borítani? Mondjuk a gyereke távolléte. Angelina Jolie is rosszul viseli, hogy Maddox elköltözött egyetemi tanulmányai miatt. A színésznő azóta sírással tölti a napjait.

Augusztus elején mi is beszámoltunk róla, hogy Maddox Jolie-Pitt 18 éves lett, felvették az egyetemre, és el fog költözni otthonról. Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadott fia szeptember elején megkezdi főiskolai tanulmányai, de már nagyjából egy hete Szöulban van, mert, hogy ott fog iskolába járni. Maddox nagyon okos fiú hírében áll, és ezt bizonyítja is, hogy a dél-koreai Yonsei Egyetemen, biokémiát fog majd tanulni.

Angelina Jolie és két fia, Maddox (L) és Pax .  Fotó: EPA/WARREN TODA

Angelina Jolie és két fia, Maddox (L) és Pax . Fotó: EPA/WARREN TODA

Hogy megszokja az új környezetét már el is repült, sőt Jolie is elkísérte, hiszen tudni akarta, hogy biztosan jó kezekbe került a gyerek. A színésznő egy sajtótájékoztatón mesélt arról,  hogy, amikor az iskolában elköszönt Maddoxtól, kitört rajta minden szomorúság. A reptérre vezető úton hatszor sírt, és azóta sem sokat javult a helyzet.

Angelina maga mesélte el, hogy üvöltve sír a legváratlanabb pillanatokban, amikor eszébe jut Mad elköltözése. És emiatt most a többi gyereke is fél elindulni bárhová, nehogy anyjuk még szomorúbb legyen.