Csillagok

Valóra vált Neymar álma

Kedvenc televíziós sorozatában tűnhetett fel egy rövid szerep erejéig Neymar, a Paris Saint-Germain csatára. A futballista a közösségi oldalán értesítette követőit a számára nagy megtiszteltetésről.

Így számolt be Twitter-oldalán a világsztár az öröméről: „Az álmom vált valóra azzal, hogy részese lehettem kedvenc sorozatomnak. Most már megoszthatom veletek karakteremet, Joaót”. Neymar egyben köszönetet is mondott a Netflixen futó La Casa del Papel című spanyol krimisorozat készítőinek a lehetőségért.

Fotó: iStock.com/Alizada Studios

Fotó: iStock.com/Alizada Studios

A La Casa del Papel (magyarul Papírház) az egyik legnépszerűbb nem angol nyelven futó sorozata a Netflixnek, amely nyolc Dalí-maszkos rablóról szól, akik a királyi pénzverdéd foglalják el. Eddig két évadot vetítettek le a sorozatból, amelynek hatalmas nemzetközi rajongótábora van és betétdala több országban vált slágerré. Neymar a nagy sikerű széria harmadik évadában két részben is szerepelt. Közösségi oldalán megosztott videóban a futballista is Dalí-maszkot húz az arca elé, mint a sorozat főszereplői.
Tweet:


A brazil nemzetiségű focista legutóbb zaklatási ügyével került a bulvár hírekbe. Najila Trindade állította, hogy bántalmazta, majd megerőszakolta őt a futballsztár. Júniusban a netre felkerült egy videófelvétel is a párizsi hotelszobában történt állítólagos szexuális erőszakról. A 27 éves támadó vallomást tett a Rio de Janeiró-i rendőrőrsön, amelyben tagadta a nemi erőszakot, amit egy Instagrammon megosztott, a lánnyal folytatott beszélgetéssel kívánt bizonyítani.