Csillagok

36 éves lett Katalin hercegné húga

Pippa Middletont Katalin hercegné húgaként ismerte meg a világ, és bár saját karriert épített és családot alapított, nehezen tud kibújni nővére árnyéka mögül. Testvérének, Cambridge hercegnéjének köszönhetően az angol királyi család tiszteletbeli tagja.

Neve, nyáron az ismételten felröppent pletykáknak köszönhetően került újra az újságok címlapjára. Többen állították ugyanis, hogy Harry herceg számára a jelenlegi felesége, Meghan Markle csupán egy „B-terv” volt, nem őt akarta elvenni feleségül. A híresztelések szerint Sussex hercegének fejét sokkal inkább sógornőjének húga csavarta el. Pippa azonban nem Harryt választotta, amit a herceg a hírek szerint bánt és keresett egy, a szeretett nőre nagyon hasonlító barátnőt magának – Meghan személyében.

London, 2011. április 28. Kate MIDDLETON, a brit trónörökös, a walesi herceg elsőszülött fiának, Vilmos hercegnek a menyasszonya (k) az édesanyja, Carole (j) és a testvére, Pippa társaságában a londoni Goring Szállodába érkezik esküvőjének előestéjén. Middleton a családjával a szállodában tölti a menyegzője előtti éjszakát. (MTI/EPA/Frank May)

Kate Middleton, a brit trónörökös, a walesi herceg elsőszülött fiának, Vilmos hercegnek a menyasszonya (középen) az édesanyja, Carole (jobbra) és a testvére, Pippa társaságában a londoni Goring Szállodába érkezik esküvőjének előestéjén. Middleton a családjával a szállodában tölti a menyegzője előtti éjszakát. (MTI/EPA/Frank May)

Tavaly októberben született meg Pippa Middletonnak és férjének, James Matthews-nak az első gyermeke, aki az Arthur Michael William Matthews nevet kapta. A kisfiú már közel három hónapos volt, amikor az első fotók megjelentek róla és édesanyjáról, aki a képek tanúsága szerint a szülést követően gyorsan visszanyerte tökéletes alakját. Pippa és James még 2017 tavaszán fogadott örök hűséget egymásnak. A család, a lesifotók készültekor, januárban egyébként Szent Barthélemy-n nyaralt.

Pippa Middleton már korábban is szerepelt a hírekben, miután három évvel ezelőtt feltörték telefonjának iCloud-profilját. A hacker állítólag több ezer fotóhoz és magánjellegű üzenetváltásokhoz is hozzájutott. A család feljelentést tett és az ügyben rendőrségi vizsgálat indult. 2016-ban Nagy-Britanniában ez volt az addigi legnagyobb olyan adatlopási ügy, amelynek áldozata a brit társasági élet egyik legismertebb tagja volt.