Csillagok

Leonardo DiCaprio szomszédja lenne Meghan hercegné

Malibuban venne házat Meghan hercegné, mert annyira hiányzik már neki a kaliforniai napsütés. Na meg az is lehetséges, hogy sokszor elege van már a brit királyi család protokolljából.

Meghan Markle nem véletlenül kötődik Amerikához, hiszen ott született. Los Angeles az otthona, annak ellenére, hogy most Angliában él. Az egykori színésznő persze imádja férjét Harry herceget, és a boldogságukat is teljesnek érzi – főleg, hogy már fiúk is megszületett, de azért sokszor hiányzik neki Amerika.

meghan_ Natalia Ramirez Roman

A Daily Mail információi szerint pont emiatt kezdtek el Harryvel házakat nézni Malibuban, ahol nagyjából 7 millió dollárért lehet megszerezni egy-egy pofásabb házat. Már az összeg is arról árulkodik, hogy elég jó környéket néztek ki, ami talán nem is véletlen. Arra lakik Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio vagy épp Jennifer Aniston. Bár utóbbi szomszédsága érdekes lenne, főleg annak fényében, hogy Harry herceg ifjú korában majdnem kikezdett a Jóbarátok sztárjával.

Az a jó, hogy Diana kisebbik fia annyira szereti feleségét, hogy bármit megtenne érte, és ha Meghan Amerikába vágyik, akkor megkapja. Hogy aztán vesznek-e házat, és majd mennyit tartózkodnak ott, abba azért II. Erzsébet királynőnek is lehet beleszólása, de a fiatalok eddig is nagyon önállóan hozták meg a döntéseiket.