Csillagok

Nem akármilyen ruhát adtak Robert Pattinsonra

Néhány hete vált hivatalossá, hogy az egykori „vámpír fiú”, Robert Pattinsonból Batman lesz. Az Alkonyat filmek sztárja már túl van ruhapróbán is, ami nem akármilyen élmény volt számára.

Robert Pattinson először nyilatkozott a Batmannel kapcsolatos kalandjairól azóta, hogy hivatalosan is közzé tették a hírt: a 2021-ben mozikba kerülő, Batman fiatalkorát bemutató filmben ő játssza majd a denevérruhás hőst.

Fotó: iStock.com/Denis Makarenko

Fotó: iStock.com/Denis Makarenko

A sármos színész bevallotta azt is, hogy saját magát szemelte ki a feladatra, és ő kezdte kerülgetni Matt Reeves rendezőt, aki kezdetben csöppet sem tűnt fogékonynak az ajánlkozására. Az önreklámkampány végül bejött, vagy legalábbis valahogy elhitette a rendezővel, hogy egy vámpírból lehet a legjobb Batman.

A 33 éves színész arról mesélt az újságíróknak, hogy már a próbafelvételek utolsó fordulójában fel kellett próbálni Batman ruháját. „Erősebbnek érzed magad benne?” kérdezte a rendező, én meg buzgón bólogattam, hogy úgy érzem, teljesen átalakultam. Ami azért vicces, mert eléggé megalázó folyamat felvenni egy batruhát. Kb. öten gyömöszöltek bele, és amikor végre rajtam volt, rögtön azt kellett mondanom: „Hú, most nagyon erősnek érzem magam”, pedig éppen két ember préselte bele a fenekemet a nadrágomba” – mesélte a színész, aki azért bizakodó, hogy a forgatások alatt már kényelmes lesz a ruha.