Csillagok

Jennifer Aniston eddig megúszta az öregedés egyik leglátványosabb jelét

Jennifer Aniston, noha idén volt 50 éves, akár a felét is letagadhatná a korának. Tesz is érte rengeteget, hogy fiatalos maradjon, de van, amiben szerencséje van.

A Jóbarátok sztárjáról szinte naponta lehetne írni valamit, mert mindig történik körülötte valami érdekesség vagy, ha épp nem, akkor nyilatkozik valami meglepőt. Így tett most is, és a Daily Mailnek azt árulta el, hogy mitől retteg leginkább a korát illetően.

jennifer.aniston3

„Bármennyire is hihetetlenül hangzik, még nem találkoztam ősz hajszállal a fejemen. Eddig megúsztam az öregedés egyik leglátványosabb jelét, de rettegek, hogy ez hamarosan bekövetkezik. Sajnos, az a tapasztalatom, hogy a nőket már temetik ősz hajjal, a férfiak azonban egyre jobban néznek ki vele. Nem akarok ősz lenni.”

A színésznő szerint van néhány férfi, aki bizony megjegyzi neki a korát. Na, azok nem szereznek ezzel jó pontot. Jennifer egyébként rendszeresen sportol, nagyon figyel az étkezésére, ami csak egészséges alapanyagokból áll, és olykor még meditál is. Legutóbb még egy milliárdossal is randizott, hogy mi a helyzet azóta a románccal, azt nem tudni, de igazán megérdemelné már a boldogságot. Az ősz hajszálait pedig idővel, akár be is festetheti.