Csillagok

Fiuk szomorúságának örülnek Beckhamék

Szakított Brooklyn Beckham és modell barátnője. A fiatalok kilenc hónapig jártak, de Brooklyn szülei – Victoria és David – ennek a kapcsolatnak nagyon nem örültek, úgyhogy most végre fellélegezhetnek.

David és Victoria Beckham legidősebb fia már 20 éves, és futball helyett a fotózást választotta. Persze szüleitől örökölte a szépségét, így nem csoda, ha imádják a lányok. Az ifjabb Beckham ezt ki is használja, bár többnyire hűséges.

David Beckham és családja, Brooklyn a legidősebb (Fotó: Instagram)

David Beckham és családja, Brooklyn a legidősebb, szülei között áll (Fotó: Instagram)

Legutóbbi kapcsolata éppen kilenc hónapig tartott a modell Hana Crossal. A Daily Starnak a család egyik ismerőse árulta el, hogy a szülők nem kedvelték a lányt, és most olyan boldogok a szakítás hírétől, hogy madarat lehetne velük fogatni. Az is igaz, hogy fiukat teljes mértékben támogatják, mindenben, így a kapcsolatába sem szóltak bele, de a szakítás után azért látszott rajtuk a megkönnyebbülés. Brooklynt pedig vigasztalják, ahogy csak tudják.

Azért a házaspár nagyon nem lélegezhet fel, hiszen Davidnek és Victoriának három fiú- és egy lánygyermeke van, így ezt az érzést valószínűleg még párszor át fogják élni.