Csillagok

Pierce Brosnan szerint nők is lehetnének 007-es ügynökök

James Bond, más néven a 007-es ügynök egy kitalált brit kém, akinek a figuráját Ian Fleming író alkotta meg 1953-ban. Bár eddig csak férfiak bújtak a bőrébe, az egykori James Bond szerint nők is játszhatnák a híres karaktert.

Pierce Brosnan  az egyik leghíresebb James Bond ügynök volt, aki három filmben is játszott. Helyét már Daniel Craig vette át, aki szintén utoljára bújuk a 007-es ügynök bőrébe a sorozat jubileumi, 25. filmjében, ami jövőre kerül a mozikba. És, ha már így történik, akár stafétaváltás is lehetne, legalábbis Brosnan szerint.

pierce.brosnan0

A színész a The Sun című lapnak kijelentette, hogy ideje nőket is bevetni erre a szerepre. „40 éven keresztül néztünk srácokat, úgyhogy fiúk, el az útból, jöjjenek a nők. Ez igazán izgalmas változás lenne.”

Brosnan szerint a MeToo mozgalom fontos és jelentős a társadalom számára, és ezzel az alkotóknak is foglalkozni kell. Hogy miként fogadná a közönség a meglepő újítást? Nyilván lennének fanyalgók, de legalább annyian élveznék, hogy a sármos férfi helyett egy dögös nő mentené meg a világot.