Csillagok

Mindenki a Jóbarátok múzeumot akarja látni

Megnyílt New Yorkban a Jóbarátok sorozat indulásának 25. évfodulóját ünneplő popup múzeum. Óriási az érdeklődés iránta.

Még ma is bármikor aktuális a Jóbarátok, pedig az amerikai televíziós filmsorozatot már 25 éve kezdték forgatni. A sorozat hat, a húszas-harmincas éveiben járó fiatal mindennapjait követte nyomon. Ross, Rachel, Monika és a többiek egy csapásra meghódították a világot. A sorozatot az NBC tévéadó megrendelésére a Warner Bros. készítette. Az első epizód 1994. szeptember 22-én került adásba az Egyesült Államokban, az utolsó epizód pedig 2004. május 6-án.

A Jóbarátok csapata fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

A Jóbarátok csapata fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

A sorozat évfordulójára egy Jóbarátok-parkot húznak fel New Yorkban, ahol a történet is játszódik. Az attrakció, ahogy az várható volt, óriási érdeklődéssel indult, és nem csoda, hogy elkapkodták a jegyeket, hiszen a kiállítás csak egy hónapig lesz nyitva.

A híres Central Perk kávézó Fotó: iStock.com/Krzysztof Stefaniak

A híres Central Perk kávézó Fotó: iStock.com/Krzysztof Stefaniak

Egy videó is készült róla, így azok, akik se New Yorkba nem jutnak mostanában el, se jegyük nincs, itt megnézhetik az összefoglalót. A fő helyszínek mellett néhány klasszikus jelenetet is megidéztek a szitkomból. A sorozatról egyébként időről időre felröppen, hogy folytatása lesz, de úgy tűnik, ez inkább csak álom marad a Jóbarátok-rajongók számára.