Csillagok

Harry és Meghan Archie-t is viszi Afrikába

Azt már lehetett tudni, hogy hamarosan letelik Meghan hercegné szülési szabadsága, és hogy a család utazni készül Afrikába. A pontos dátumot még nem tudni, de a család 10 napra lesz távol Angliától.

Ez lesz a kis Archie első külföldi útja. A májusban született kisfiú egyenesen Afrikába repül, ahol szülei 10 napig lesznek és útjuk során 4 országot fognak érinteni. Meghan hercegné és Harry herceg azt reméli, a programnak lesz olyan része, amiben az 5 hónapos Archie is részt tud majd venni, de valószínűleg nem lesz velük minden rendezvényen.

Fotó: MTI/AP pool/Jane Barlow

Fotó: MTI/AP pool/Jane Barlow

Arról nem is beszélve, hogy az érintett területeken nagy a maláriaveszély és ennek nem akarják kitenni a kicsit. A Mirror úgy tudja, hogy a herceg egyedül keresi fel Botswanát, Malawit és Angolát, és az útra valamikor szeptember végén indulnak.

Fotó: Chriss Allerton/ instagram.com/sussexroyal

Fotó: Chriss Allerton/ instagram.com/sussexroyal

Archie egyébként, ha tényleg utazik a szülőkkel, akkor rekorder lesz a royal baby-k között, mert ennyire fiatal korában egyik sem utazott. Eddig György herceg volt a csúcstartó, ő 10 hónapos volt, amikor Katalin és Vilmos magukkal vitték Ausztráliába, igaz, az sem volt egy közeli célpont.