×

Csillagok

Charlie angyalai maguk választották ki a ruháikat

A Charlie angyalai ezúttal igazán lazák. Szépek, erősek és remélhetőleg legyőzhetetlenek. November 28-án azért mindenképp kiderül ez a mozikban.

Már csak két hónap jön a legújabb Charlie angyalai mozifilm. A lányok nem csak szebbek, mint valaha, de közben folyamatosan jól érzik magukat – talán azért, mert az új filmnek nemcsak az akcióhősei, hanem a rendezője is nő. Ez a tény pedig sok mindent megváltoztatott a forgatás során.

A három főszereplő: Kirsten Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska maga döntötte el, hogy miben lépjen a kamera elé Fotó: InterCom

„Volt egy mantránk, amit folyton elmondtam a Charlie angyalai forgatása közben – avatta be újságírókat Elizabeth Banks színésznő-rendező abba, hogy miben különbözik a női akciófilm a férfitól -: mindenki azt visel, amit akar, amiben csinosnak érzi magát, és mégis kényelmes.”

Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy a három főszereplő: Kirsten Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska maga döntötte el, hogy miben lépjen a kamera elé. Ebben a szellemben készült az egész film. A rendezőnő szerint ez azért nagyon fontos, mert egy nőn – még ha férfiakkal küzdő titkos ügynök is – azonnal látszik, ha jól és kényelmesen érzi magát, és közben tudja, hogy nagyon jól néz ki.