Csillagok

Fényeket gyújtott Bryan Adams Budapesten

A közösségi média oldalakra feltöltött fotók és videók tanúsága szerint hatalmas tömeget vonzott Bryan Adams ingyenes szombat esti koncertje a Hősök terén.

A világsztár a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából meghirdetett ingyenes Szuperkoncerten lépett fel szombaton a Hősök terén, amelyre több mint hetvenezren voltak kíváncsiak.

A Szerencsejáték Zrt. által szervezett fellépés egyébként – a cég szerint a – az elmúlt 7,5 év legtöbb látogatót vonzó koncertje volt és közel félmillárd forintba került. „Az év legnagyobb szabadtéri koncertje több részletében is egyedülálló elemeket tartalmazott. Az 500 négyzetméteres színpad mellett ugyanis 550 négyzetméteres LED világítás tette teljesebbé a vizuális élményt, amelyből 300 négyzetméter a színpad környékére összpontosult. A legnagyobb rockkoncertekhez mérhető hangélményért pedig a több, mint 200 darab egyedi teljesítményű hangfal felelt.”

Bryan Adams hat kamionnal érkezett a budapesti koncertre, mivel a szokásos színpadelemek mellett, kifejezetten erre a két órás fellépésre egy exkluzív látványú showműsort készített, amelyek plusz technikát is igényeltek. Sőt, mivel a világsztár vegetáriánus életmódot folytat, Magyarországra is saját szakácsával utazott, akinek külön konyhát építettek a színpad backstage-ben.

A több mint 100 millió eladott lemezzel, két Grammy-díjjal és öt Oscar jelöléssel rendelkező énekes a „Shine A Light” turné programján felül érkezett hazánkba.

Bryan Adams kifejezetten erre az estére készített, kétórás showja előtt a Wellhello zenélt.A világsztár előtt a magyar zenekar, a Wellhello is kizárólag erre a másfél órás koncertre egészült ki extra zenészekkel egészült ki.