Csillagok

Miley Cyrus szerelmi bánatában csontsoványra fogyott

Miley Cyrust láthatóan megviselte Liam Hemsworth-tel való alig pár hónappal ezelőtti válása, és a friss szakítása Kaitlynn Carterrel. Az énekesnő sokkolta a rajongóit vékonyságával, és a családja is aggódik érte.

Miley Cyrus alig két hónapja jelentette be a médiának, hogy Liam-mel végleg véget ért a házasságuk. A pletykák szerint, Liam a tévéből tudta meg, hogy felesége elhagyta, és ha ez nem lett volna elég, alig hat héttel később már egy Instagram-sztárral, Kaitlynn Carterrel jelent meg.

Amikor még szerelem volt Liam és Miley között Fotó: iStock.com

Miley Cyrus eddig is nyíltan vállalta a biszexualitását, de a rajongók előtt mégis magyarázkodásra szorult. Elmondta, hogy Liammal már régóta nem működött a kapcsolatuk, de sosem csalta őt meg. Kaitlynnbe beleszeretett, de ennek semmi köze sincs a volt férjéhez. Ezek után az alig egy hónapig tartó kapcsolatát is megszakította Kaitlynnel, arra hivatkozva, hogy meg kell élnie a gyászidőszakot a házassága elromlása miatt.

Jelenleg Miley anyjával és nővérével vesznek részt egy Las Vegastól Utah-ig tartó megtisztulási túrán, hogy Miley feldolgozhassa a magánéleti gondjait. Úgy tűnik a megtisztulás, és újrakezdés nála a csontsoványra fogyásról is szól.