Csillagok

Miley Cyrus újra randizik

Miley Cyrus nemrég vetett véget kapcsolatának Kaitlynn Carterrel, máris újra rátalált valakire: lencsevégre kapták az ausztrál énekessel, Cody Simpsonnal.

Pár napja, hogy nyilvánosságra került, Miley a nálánál 4 évvel fiatalabb Codyval randizik, máris sikerült a két énekest a szemfüles fotósoknak megörökíteni. Miley és Cody egy kávézóban reggelizett, ahol elcsattant egy csók is. Mivel a csók pusztán egy hónappal az énekesnő ex-barátnőjével, és pár hónappal a Liam Hemsworth-szel való válása után történt, a rajongók meghökkentek a fotók láttán.

Amikor még szerelem volt Liam és Miley között Fotó: iStock.com

Pletykák szerint a páros már korábban is találkozgatott egymással, de kapcsolatukat nem hozták nyilvánosságra, Mint ahogy azt most is szerette volna titokban tartani az énekesnő. De a fotók nyilvánosságra kerülését és a rajongók rosszallását követően Miley egy hosszabb, a közösségi média oldalán megjelent posztban ír a jelenlegi szerelmi életéről.

Azt írta meg, hogy bár a közönsége úgy érzi, de igazán senkinek semmi köze a magánéletéhez. A rajongók látták őt felnőni, ezért feljogosítva érzik magukat arra, hogy beleszóljanak az életébe. De ő már egy felnőtt nő, aki felnőtt döntéseket hoz, mert ő tudja az igazságot, a részleteket és a valóságot is. Az emberek viszont csak azt tudják, amit a médiában olvasnak róla.

Miley úgy érzi, abba végképp nem lát bele senki, hogy mi is zajlott le a magánéletében, miért jutott arra döntésre, hogy befejezi előző kapcsolatát. Az utóbbi években végig kapcsolatban élt, és most érkezett el arra pontra, hogy randizgatni van kedve, és emiatt nem fog bocsánatot kérni senkitől.

Szokjátok meg, hogy randizok, itt tartok most – írta Miley Cyrus az Instagram posztjában. Azt persze nem tudhatjuk, hogy Cody Simpsonnal mennyire komoly ez a kapcsolat, de valószínűleg ezt sem fogja véka alá rejteni a jövőben az énekesnő.