Csillagok

Megszületett a sztárpár harmadik gyereke

Májusban bombaként robbantak a babahírek a sztárvilágban, hiszen Keira Knightley és Blake Lively is akkor jelentette be, hogy gyermeket vár.

A Pokémon – Pikachu, a detektív című film New York-i premierjén derült ki, hogy Blake Lively ismét gyereket vár Ryan Reynoldstól. Mivel a színésznő az utóbb időben visszavonult a nyilvánosságtól és a többi sztárral ellentétben a közösségi médiát sem annyira használja sokakat meglepett a hír, hogy ismét terhes.

A sztárpár két gyerekével Fotó: iStock.com/Kathy Hutchins

Ám, úgy tűnik, hogy meg is született a bébi. A People magazin és a Us Weekly is megerősítette a hírt, de egyelőre nem lehet tudni sem a baba nevét, sem a nemét. Ahogyan azt sem, hogy pontosan mikor is született, hiszen májusban már elég jó pocakos volt a gyönyörű színésznő.

Blake Lively májusban Fotó: instagram.com/people

A párnak – akik 2012-ben házasodtak össze – egyébként már van két gyereke: a 4 éves James és a 2 éves Inez, így most mindenki azt találgatja, hogy vajon összejött-e végre a kisfiú, vagy Reynolds „kénytelen” lesz 4 nő – a felesége és a három lánya – társaságában élni a mindennapjait. Azért, akárhogy is van, rossz dolga biztosan nincs…