Csillagok

Angelina Jolie és Bradley Cooper? Igaz lenne?

Az amerikai lapok hetek óta cikkeznek arról, hogy új sztárpár van születőben Hollywoodban. Vajon igazak hírek, miszerint Angelina Jolie Bradley Cooperrel randizik?

Egyes pletykák szerint ugyanis Angelina Jolie, akinek három év után nemrég sikerült véglegesítenie válását egykori férjétől, Brad Pitt-től, ismét randizni jár. Nem is akárkivel! A hírek szerint a Csillag születik című film Oscar-díjra jelölt színésze, Bradley Cooper a kiszemeltje.

Angelina Jolie EPA/ETTORE FERRARI

Elképzelhető, hogy új álompár születhet Amerikában. Az NW magazin hírei szerint a két sztár Los Angelesben találkozott, nem messze az otthonuktól. Persze egyből megjelentek a cáfolatok is, miszerint a hírből semmi sem igaz. Állítólag Angelinához és Bradley-hez közel álló személyek azt állították, ezek az híresztelések teljesen abszurdak.

Angelina Jolie-t már rengeteg férfival hozták hírbe a válása óta, a listán olyan nevek szerepelnek, mint Johnny Depp, David Beckham, vagy a világhírű rendező, Alfonso Cuarón. Legutóbb Tom Hiddlestonról terjedt el, hogy az egyik legirigyeltebb hollywoodi színésznővel találkozgat. A Gossip Cop persze utána járt a pletykáknak, amit akkor mind a két érintett fél cáfolt. Angelina többször elmondta az interjúkban, hogy nem ismerkedik, mert teljesen leköti őt a gyerekek ellátása és inkább velük szeretne lenni.

Bradley Cooper “házassága” is nemrég futott zátonyra a modell Irina Shaykkel. Miután a mozikba került a 44 éves színész és Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik című film, a rajongók azt találgatták, vajon a két főszereplő egymásba szeretett-e. Majd miután Gaga kiadta vőlegénye, Christian Carino útját, és Bradley is pontot tett Irina Shaykkal való kapcsolatának végére, már mindenki igaznak vélte a két sztár szerelmét. Az érintettek azonban tagadták a róluk szóló pletykákat.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, vajon tényleg eljött az idő, hogy Angelina újra megtalálja a boldogságot és ez a szintén elvált Bradley Cooper mellett lesz?