Csillagok

György herceg élete első focimeccsén járt

A 6 éves György hercegről már sok cuki videót láttunk, és számos hobbijáról lehet tudni. Ám, hogy ekkora focidrukkernek számít - az Aston Villa csapata a kedvence - az azért sokakat meglepett.

Alig várjuk, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb fia, Lajos is kicsit nagyobbacska legyen, mert, ha ő is olyan csibész lesz, mint a testvérei, akkor imádni fogjuk a hercegi tesókat – bár így is nagy a népszerűségük.

Norfolk, 2018. december 14.A Kensington-palota által karácsony alkalmából közreadott kép Vilmos cambridge-i hercegről és feleségéről, Katalin hercegnőről, valamint gyermekeikről, Lajos hercegről (b2), valamint Sarolta hercegnőről és György hercegről (j) Norfolkban. A felvétel 2018 őszén készült.MTI/EPA/Matt Porteus

Lajos idén még csak egy éves múlt, de Sarolta már négy, és csínytevésben nem is nagyon marad el a hat éves Györgytől, akinek a hétvégén hatalmas élményben volt része. Szüleivel focimeccsen jártak és megnézték a Norwich City – Aston Villa FC összecsapását.

Hogy miért pont ezt, az nem véletlen, hiszen György az édesapjához hasonlóan óriási Aston-szurkoló. Ezt meg sem próbálta tagadni, és mikor a csapata gólt rúgott a kis herceg hatalmas örömujjongásban tört ki, amiről a család még egy videót is posztolt.