Csillagok

Mark Darcy nélkül is jöhet az új Bridget Jones rész

Nem semmi lenne látni, ahogy Bridget Jones és Mark Darcy örök párosa, óvodába kísérik a gyereküket, vagy az újonnan feltámadott Daniel Cleaver újra megpróbálja elcsábítani a már családos anyuka Bridget-et.

Ez az álom nem is olyan elérhetetlen, csak az a baj, hogy Colin Firth már nem játszana a negyedik filmben, mivel Helen Fielding, aki a Bridget Jones könyvek írója, a harmadik könyvében, (a Bolondulásig címűben) Mark Darcy karakterét kiírta: Darcy sajnos meghal. Bár ez a mozifilmben nyilván nem így alakult. Helen Fielding jelenleg egy dokumentumfilmet forgat, amit ugyancsak a „Bridget Jones jelenség” inspirált. Tehát Helen most épp mással van elfoglalva, de Hollywoodban azt rebesgetik, hogy jövőre elkezdik forgatni az új Bridget Jones filmet.

Colin Firth már nem játszana a negyedik filmben Fotó: iStock.com/Jstone

Renée Zellweger pedig egyenesen imádná, ha újra belebújhatna Bridget bőrébe. Már májusban a The Talk című show-ban azt nyilatkozta, hogy még a harmadik film után is, így 50 évesen sem unja a kissé ügyetlen, de nagyon bájos Bridget Jones karakterét. Majd a műsorvezető megkérdezte Zellwegert, hogy szerinte, hogy alakul mostanság Bridget élete. Erre a színésznő, azzal poénkodott, hogy az új filmnek a Menopauza címet adná, de persze Helen a szerző.

Pár napja pedig a Project című ausztrál talkshow-ban újra felmerült a kérdés: „Benne lenne a színésznő még egy negyedik Bridget Jones filmben?” Erre Renée Zellweger a lehető leglelkesebb és a rajongóknak a legörömtelibb választ adta: „Ó, Istenem! Persze! Szuper móka lenne. Ez a világ legjobb munkája. Sokkal furcsább, mint amilyennek kívülről tűnhet, imádom. Szóval, ha hívnak, én már futok is!” – válaszolta Renée.