×

Csillagok

Jennifer Aniston szeret szingli lenni

A színésznő nemrég elfogadta egy barátja, Howard Stern meghívását a rádióműsorába. Főleg Aniston karrierjéről volt szó, de amikor a magánéletéről kérdezték, Jennifer kijelentette, hogy imád szingli lenni.

Talán az egyik ok, hogy úgy szimpatizálunk a Jóbarátok sztárjával, az pont azt, hogy Jenniferre sosem volt jellemző, hogy kiteregesse a magánéletét a nyilvánosságnak. De most úgy döntött, betekintést enged, persze csak egy kicsit.

Fotó: EPA/NINA PROMMER

A színésznő elmondta, hogy ő kifejezetten imád szinglinek lenni! Mivel szinte minden ideje be van osztva, se ereje, se kedve sincs most randizgatni. Köszöni szépen, imádja az életét, szereti, hogy szabad, és nemrég partizott Matt Le Blanc és Courteney Cox barátaival, a Jóbarátok másik két sztárjával.

Howard Stern egy igen béna poénnal próbálkozott, azt javasolta Jennek, hogy majd ő bemutatja valamelyik barátjának, de a tréfa rosszul sült el, mert erre a színésznő kiakadt! Azt mondta, gyűlöli, amikor a barátai össze akarják őt boronálni valakivel. Egyszerűen nem bírja, utálja. Ezután újra elterelték a szót a szerelemről, de úgy tűnik Jennifer úgy boldog, ahogy van.